wzgorze slonecznikow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 19 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Koneser forum

Mam pytanie czy wzgorze slonecznikow tam mozna postawic zagrody np drzewa i ozdobne przedmioty. Roslinek nie mozna siac.
    A jest moze jakies dodatkowe miejsce do siania roslin. Np Orezech laskowy,Cebula,Pomidor,grzyb,

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na Wzgórzu Słoneczników możemy umieszczać drzewa, zagrody, warsztaty i przedmioty ozdobne. Niemożliwa jest na niej uprawa roślin - funkcja układania poletek uprawnych jest nieaktywna.

Do uprawy roślin na farmie mamy 3 obszary: Główna łąka, Dzika łąka i Leśna polana,
    na wyspie: Plantacja (główna łąka Bahamaramy), Kryształowe wodospady, Tropikalny las deszczowy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. madzia070371

madzia070371 Koneser forum

Musze poczekac nie moge narazie wejsc bo mam 200 tych talarkow potrzeba 400
    Ale czy jest jakies miejsce zeby mozna bylo siec mam na mysli farme.
    Jesli nie to dziekuje za odpowiedz i moznas temat zamknac

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poza tymi, które wyżej podałam nie ma już żadnych, innych obszarów siewnych.

Skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.