Opinie Wzburzone wody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie dzisiaj złowiłam 6 pereł na obecną chwilę mam 10 na stanie, jedno pnącze wykupione i piccolo i jeszcze 5 będzie do zgarnięcia więc starczy mi na te dwa pnącza czego i Wam życzę

orkiszowiec, ewanta oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mnie chyba perły lubia ;), dodatkowo wykupiony rząd chmur też za perły 8)

3. kamder

kamder Hrabia forum

Na obecną chwilę wyłapałem 10 pereł. Pierwsze pnącze wzięte, piccolo kupie później :).
    Jednakże, nie wiem czemu pomimo idealnego trafienia w kółko, gra uznaje że miałem dobry połów -.-.
    Za ten połów z użyciem przynęty premium dostałem homara, chociaż trafiłem idealnie.o_O

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Jak zwykle rządzi tu losowość, tylko nikt nie chce tego oficjalnie ogłosić ;)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie jest podobnie, marliny łowię odrobinę powyżej tego niby "idealnego miejsca".;)xD
    Przed chwilą przynętą premium wyłowiłam marliny, każdy w pyszczku trzymał perełki.:)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Farciara:D U mnie dopiero co któraś rybka daje perły i chyba jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło 2x2 pod rząd ;)

Dobranoc wszystkim:)

7. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Żeby nie było że tylko stękałam ;)pnącze odkryte ,piccolo kupione ,19 pereł w sejfie.

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  8. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

mam dość pereł ale nie mogę odblokować drugiego pnącza - o co chodzi ?

krasnoludek10 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

denira3370 przed drugim rzędem chmur jest jeszcze do odblokowania bąbelek, w którym wymagany jest żeton naukowca a ten będzie dopiero w evencie "Tajemnicze laboratorium 2000".

elzbieta1 i krasnoludek10 lubią to.
  10. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

dzięki za informację pozdrawiam

krasnoludek10 i SMOD_Atena lubią to.
  11. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Jestem ciapa- zamiast odblokować pnącze to kupiłam Piccolo. Teraz do pnącza brakuje mi jednej perły a jak na złość z ryb wyskakuje wszystko oprócz nich xD

12. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie wiem po co jest mini-gierka. Celowanie w środek i wychodzi za każdym razem inna ryba, łącznie z tą najgorszą. Celowanie specjalnie najdalej obręczy i potrafi wypaść marlin :sleepy:
    Też wykupiłam Piccolo, bo jak się tak zastanowić to tę pnącza uszu nie urywają.

Na pewno wezmę rząd 3, ale pozostałe są moim zdaniem gorsze od kuponu na kombajn czy neonowej zagrody

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

już w przedostatniej edycji tak było ja już nie celuję z uwagą żeby trafić w punkt nie ma to żadnego sensu ale zauważyłam coś ciekawego i w tej edycji łapania ryb już jestem pewna po naciśnięciu stop gdzie jeszcze nie widać wygranej obserwujcie tylko okienko z perłami hihihihih
    do tej pory wykupiłam picolaka i mam 11 pereł w pasku ,3 pnącze wykupię na 100% a resztę się zobaczy :)

14. krasnoludek10

3 marliny z luksusowej dały mi 2 perły, potem 3 rozdymki. No normalnie dalej nie mogę uwierzyćo_O A to wszystko tylko z 10 skrzyń z przynętami (S) :p;)

Ostatnie edytowanie: 24 października 2021
    nikolabln i kudlaty147 lubią to.
  15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak, 3 marliny dały 3 perły.:D

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Tomek, a co Ty dzisiaj zażywałeś? Przecież tego nie ma w zestawie nagród - marlin z luksusowej dał mi 2x2 perły

elzbieta1 i krasnoludek10 lubią to.
  17. krasnoludek10

Sam nie wiem, co zażywałem.. Chyba dobrą zabawęxD:cry:xD

Błąd oczywiście poprawiony;)

elzbieta1 lubi to.
  18. magros

magros Nadzorca forum

Witam wiecie ile tych perel trzeba miec na te trzy pnacza a reszta na inne

krasnoludek10 lubi to.
  19. krasnoludek10

Jak chcesz kupić wszystko wszystko, to 62.

Ostatnie edytowanie: 25 października 2021
  20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ciekawe jak to obliczyłeś , te 50 :p

W sklepie jest do wydania 62 perły.
    Na pnącza trzeba 16.
    Z bąbelków dostajemy 10.

Ostatnie edytowanie: 25 października 2021
    zzizzie i bacowa70 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.