WYZEROWANIE LEVELU!!!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Annanasek, 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Annanasek

Annanasek Książę forum

Pomocy!!! Wykonałam zlecenie w spółdzielni, które dało mi wystarczającą ilość PD, aby przejść na kolejny poziom. Tymczasem zamiast tego wyzerowało mi pkt i rozpoczęło ten sam level od początku!!! Co teraz? Chcę odzyskać moje PD zbierane z mozołem. Może to i niski poziom ale włożyłam w to czas i pracę!

OK, JUŻ NIEAKTUALNE. Naprawiło się :) Przepraszam za zamieszanie. Wątek można wrzucić do kosza.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Annanasek, na początek spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry, gdy to nie pomoże spróbuj zalogować się do gry z innej przeglądarki :)
    Jeżeli problem nadal będzie się utrzymywał zastosuj się do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa :)
    Czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych, oraz pamięci podręcznej, jak również sprawdzenie i/lub aktualizacja AFP, powinny pomóc :)

3. Annanasek

Annanasek Książę forum

DZIĘKUJĘ :) Poradę zachowam na wypadek, gdyby sytuacja się powtórzyła. Pozdrawiam

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Rozumiem, że problem zniknął :) Skoro tak, to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.