Opinie Wywar czarownicy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam z wieczora równo 60 rozegranych gierek ostatnia o 13:58 item zebrany i słownie cztery nocne dęby rosną i 2 szt krwawego oraz 1 szt kaktusa deskorolki czerwone oraz pióra więc jestem zadowolony :inlove: a grzybowy las teraz jeszcze ostatnie 2 pola do odblokowania -.-harówka się opłaciła8)

Mikasek-, SMOD_Atena oraz Ewa2951 lubią to.
  2. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Zrobiłam 69 gierek, bo następną przespałam :( Wielka szkoda, że nie udało mi się zdobyć nocnego dębu :( Na każdą z wymienionych w tabelce nagród, możliwych do zdobycia, przypadało 5 kombinacji, wśród których ukryte były 4 dęby ( 120 nagród : 24 rodzaje tych nagród = 5 ). Ja znalazłam i zrobiłam 2 kombinacje, wśród których powinien być choćby 1 dąb. Więc dlaczego go nie znalazłam ? :( Chyba, że coś źle myślę. Proszę Admina o wyjaśnienie, za co będę wdzięczna i dziękuję :) I jeszcze mam prośbę :) Czy gracze, którzy rozegrali np. 60 gierek, a nie znaleźli nocnego dębu, nie mogli by otrzymać w zamian za sumienną pracę od BP jako nagrody dodatkowej tego dębu ? Albo w jakiś inny sposób go uzyskać ? Gracze pewnie byliby niezmiernie szczęśliwi :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bogusiania jak widzę nad Twoim postem jakacper78 napisał, że wystarczyło 60 kombinacji ale ułożył akurat te, w których nagrodą bonusową były 4 nocne dęby. U Ciebie na 69 kombinacji nie trafił się żaden nocny dąb bo nie trafiłaś z kombinacjami. Gdybyś zrobiła wszystkie 120 kombinacji i 4 nocnych dębów byś nie otrzymała to wtedy można by powiedzieć, że jest błąd a Tobie niestety zabrakło tych kombinacji 51 a w nich ukryły się przed Tobą te drzewka niestety. Za wykonanie zadań były określone nagrody i nie ma niestety żadnych dodatkowych, ale może kiedyś będzie jeszcze okazja na zdobycie nocnego dębu, jak nie w jakimś wydarzeniu to może ktoś chętnie odda jeśli będzie taka możliwość podczas Gift&Trade.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas eventu minął już dawno temu, dziękujemy wszystkim za opinie, wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.