Opinie Wywar czarownicy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Oct 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Pamiętacie może swoje kombinacje na meduzowy owoc? :)

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry,
    uwaga szpanuję :music:
    wreszcie mam wszystko co chciałam :p
    Jeden nocny dąb zabłąkał się gdzieś na początku
    kolejne były za 102,110 i 120 podejściem 8)
    xxl dla Miecia też się pod koniec schowały, ale wreszcie są ;)
    Edit:
    No zapomniałabym :oops:
    Wielkie podziękowania dla Ani (ania1713) za udostępnienie tabelki, bardzo ułatwiła mi poszukiwania :)

3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kurczaczek rozżarzony buk zdobyłam wczoraj jako przedostatnia gra więc nie zapisywałam już tego :( nie pomogę
    brawo brawo! ja narzędzi mam sporo.... ale tak patrzę i mi gdzieś cegły wyszły o_O mam o 20 tys mniej niż desek czy dachówek więc może podłubię jeszcze. zobaczymy

4. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Porobiłam twoje kombinacje i żaden dąb mi nie wyskoczył
    Przy 120 kombinacji wyszedł mi rozżarzony buk ale wzięłam jeszcze zrobiłam kombinacje 119 bonie miałam jej i w końcu się doczekałam na nocny dąb ( ilość gier 56)
    :D:D:D:D:D:D

5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

niestety u każdego te kombinacje są inne, ale cieszę się, że w końcu się udało :)

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Zrobiłam [​IMG] , drugiego nocnego dębu dalej brak. Trudno niech sobie zostanie tam gdzie się schował, ja już go szukać nie będę :p Poddaję się :music:

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

W tabeli eventowej, w poradniku jest napisane, że zwykły rozżarzony buk dostaje się w komplecie z " sianogrosze x poziom farmy x 100"
    Zaraz poszukam u siebie w eventowej zakładce z sianogroszami . ( U mnie to będzie 11 400 SG ) I wkleję. :)

Moment.

Mam niestety dwa takie układy, bo są dwa warianty nagród w tabeli eventowej. :music:Jedna to rozżarzony buk sztuk raz, a w drugim wariancie bonus to: SG x poziom farmy x 500

Nie wiem, który jest który, więc wklejam obydwa. :)

Last edited: Oct 22, 2018
    Mikasek-, AngelGina and marmlada like this.
  8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

u mnie wyszedł z kombinacji czerwony niebieski żółty zielony, ale trzeba pamiętać o losowości.

Mikasek-, AngelGina and pretorianka like this.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki postowi pretorianki sprawdziłam w nagrodach te SG i znalazłam moją kombinację na rozżarzony buk

u mnie to: niebieski, czerwony, zielony i żółty

ale wiadomo losowość

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

w tej pozostałej dwudziestce masz jeszcze 3 nocne dęby.... wiem, że to jest nudne takie sianie, ale ja sieję do końca :)

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pięknie Wszystkim dziękuję za podpowiedzi,dwie kombinacje mam jeszcze do przetestowania
    bo resztę z w/w podanych już robiłam. Zaraz się okaże czy coś z tego będzie.
    Niestety nie trafiłam buku ale z czerwony,żółty,niebieski, zielony mam kolibry.
    Badyl na kilka gierek rośnie, może później coś trafię.
    Jeszcze raz wielkie dzięki.

12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Układ mogę podać ( mam zapisany :)), ale praktycznie każdy ma inny, ja trafiłam kaktusa xxl z niebieski-żółty-czerwony-zielony, deskorolki czerwone z żółty-czerwony-niebieski-różowy, natomiast jak sprawdzałam układy na nocny dąb, to każdy układ zapisany tu na forum u mnie dawał co innego, ale można próbować.

oset53 and Mikasek- like this.
  13. Oponcja

Oponcja Okazjonalny autor

U mnie meduzowa wierzba kryła się pod: żółty, zielony, niebieski, czerwony.

Zwierzaczek2311 and oset53 like this.
  14. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Mam wprawdzie i nocny i krwawy dąb,ale najwięcej otrzymałam SG,widocznie BP uważa,że ponad 250 M to zbyt mała kwota,jak na obecne standardy. Oprócz tego obdarowano mnie sporą ilością PD i TPD,wszelakimi dobrami farmerskimi(skarpetami,bo wiadomo zima za pasem,kropelkami,perfumami nawet ekskluzywnymi w ilości powalającej,zośką,super paszą,gwiazdkami,deskami,gwoździami,farmarkami,wszelkiego rodzaju skrzyneczkami) Dostałam także fabrykę deskorolek cobym sobie zęby wybiła i fabrykę szczoteczek,która po tej pierwszej do niczego mi nie będzie potrzebna,bo sztuczną szczękę w szklance sobie wymoczę. Zrobiłam do tej pory 52 wywary,brnę dalej byle do tego ucznia Ingrid się doczłapać,mam nadzieję,że do jutra zdążę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i owocnych poszukiwań życzę....

15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie z Twojego gromnicznego wyszły gwoździe...dużo gwoździ :pxDxD
    z Twojego nocnego dębu - u mnie był gromniczny
    i o dziwo z Twojego rozżarzonego u mnie wyszedł również rozżarzony XXL

nocnego dębu nadal brak

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

Rozżarzony buk u mnie wypadł z układu: czerwony-zielony-niebieski-żółty, a rozżarzony buk xxl : niebieski-zielony-czerwony-żółty.
    U mnie taka kombinacja dała meduzową wierzbę: różowy-niebieski-zielony-żółty, a meduzową wierzbę xxl dało: niebieski-żółty-różowy-zielony.

Pamiętajmy jednak o losowości, że u każdego może być inny układ.

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;),
    wlasnie zebralam pierwsze owoce z mojego jedynego debu, wpadl wczoraj, tak przy niedzieli;), ale jeszcze jeden by sie przydal, bo smutno mu samemu:sleepy:, 55 gier zagrane, jeszcze roslinki rosna, a przy okazji korzystam z dlugiej pelni i sieje inne do pokonczenia dawnych misji, ale po 60 zagraniu bedzie koniec, :) ale gwozdzi i desek to wpadlo niemalo, wszystko potrzebne na farmie;),
    aha, tego potwora ze luzem nawet nie robie:sleepy:, paskuda, moze kiedys zdobede odwagi;)

Mikasek-, AngelGina and oset53 like this.
  18. Oponcja

Oponcja Okazjonalny autor

Czyli przynajmniej raz się zgodziło :D Gratulacje!

19. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja własnie trafiłam trzeci nocny dąb. rozegrałam 73 gierek. ale za to zużyłam ponad 100 imprezowych i nie trafiłam samolotu :cry:

20. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak jak pisałam zrobiłam 60 zadań i na tym koniec , już się nie powtarzam co dostałam ale to muszę napisać . Wystawiłam wszystkie TS_y i dostałam 2 kawie domowe :D..oczywiście między tym też były żółte krety oraz dużo innych pomarańczowych zagród. Tylko nie wiem z którego to eventu czy od królowej kości czy czarownicy (nawet nie wiem jak się nazywają TS-y gdzie kryją się kawie ???)
    Powodzenia ..:)

Thread Status:
Not open for further replies.