Opinie Wywar czarownicy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dwie rzeczy które chciałem koniecznie mieć już mam, czyli nocny dąbek i meduzowa wierzba do pary.
    Przy okazji wypadło wiele innych na które prawdę mówiąc nie liczyłem że się trafi :)
    Zatrzymałem się na 46 kroku, i raczej dokończę do 60, trzeba upolować drugiego dąbka do pary.

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry, do 60 brakuje 5 tynktur i na tym kończę.Z nagród dostałam to co chciałam wpadły 2 dęby ,czas pokończyć misje.Miłego dnia życzę i szczęścia w poszukiwaniu upragnionych nagród.

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Itemik zdobyty.Zostało mi jeszcze na dwie gry i po evencie.

4. ruda120

ruda120 Ekspert forum

zostalo jeszcze 8 gier - może trafie rozżarzone drzewko lub meduzową wierzbę, najlepsze jest to że z tajemniczej sadzonki wyrósł rano pierwszy wiąz :inlove::inlove: gramy dalej

5. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Umnie rozowy,zielony,zolty,niebieski. Zolty,czerwony,zielony,niebieski. Rozowy,zolty,zielony,niebieski. Zolty,rozowy,czerwony,niebieski.

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jeszcze 7 tynktur do itemu, ale fasoli wystarczy na 13 gierek, więc zębatynkę dosięję do tych trzynastu.

Tylko pod koniec będę miała dylemat: szukać dalej czerwonych piór/czerwonych deskorolek czy brać odkryte już paczki po 1000 cegieł (bo cegieł brak do rozbudowy manufaktur)

7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dzień dobry, nareszcie mam pnącze :D
    Teraz krótka przerwa z eventówką...dosieję roślinki do oślizłego młyna :)

Co kupić za resztę talarów ? Monety czy ulepszenia ?

8. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

U mnie 21 gier i z ciekawostek zdobyte drzewka: Meduzowa wierzba i Nocny dąb ... Aż nie liczyłam na tak wiele :p

9. ania1713

Jak masz pnącze, to starczy talarków na wszystko :) caaaały sklep jest Twój ;)

Jak weszłam do sklepiku (na początku eventu jakoś), to najpierw kupiłam wszystkie monety, a potem się wystraszyłam, że na itemy do pnącza nie starczy. Na szczęście (uf!) nie trzeba było wybierać i można było kupić wszystko - ale bym sobie w brodę pluła :p

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Masz rację, biorę wszystko :D:p

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Za 60 gier:

Nocny, krwawy, gromniczny (x1)
    Wybałusznik, piankowy, meduzowa, sarkofagowiec (x1, za to w rozmiarze XXL)
    Jakieś zagrody, TSy , no i kupa drobnicy.

Laboratorium zamknięte, więcej wywarów nie będzie.

Sieję pod ślizgacze.

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Na 54 gry- 2 x nocny,2 x krwawy ,1 raz gromniczy ,1 raz wierzba xxl jakieś t.sy -y i inne ...Jeszcze 6 gier i sieję..Nie do nowych misji a do starej- księżycowe dreszcze .Zamykam je wszystkie po kolei.

13. magros

magros Nadzorca forum

witam jak czytam wasze wpisy o tym co dostaliscie to mnie trafia nigdy nic z tej losowosci nie dostalam pnacze mam a z nowosci nici

14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zrobiłam 33 próby, kolejne 12 tynktur się kręci... Efekty, sama nie wiem... Z ciekawszych rzeczy mam: czerwone szczotki i pióra, obie wierzby (upiorną i meduzową) w wersji XXL, wzmacniacz żniw. Próbuję wypatrzeć jakiś związek logiczny między wybranymi kolorami a nagrodami i ich układem w tabeli nagród, ale bez skutkuxD
    Popróbuję dalej... Ten nocny dąb by się przydał, bo u Jacka go nie kupię... Jednak jakoś nie bardzo mi się chce siać eventówkę w nieskończoność. Chyba poprzestanę na 60 próbach, zobaczę... Wiele więcej zresztą nie dam rady zrobić, bo bonusy na kole omijają mnie wdzięcznym, tanecznym ruchem:oops:

15. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Mam dwa nocne dęby ale na razie uzupełniam stodołę. Pnącze odpalone dziś. dostałam też kilka wzmacniaczy +2 jakieś TSy i inne dobra- nawet chyba fabrykę piór czerwoną:music::inlove: jeden krwawy dąb by się przydał jeszcze...;)

16. ania1713

Chętnie się wymienię xD mam 3 dęby, a znając życie to i czwarty wskoczy, a czerwone pióra mnie będą omijać :p

17. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam w niedzielę... 58 gierek za mną i ani jednego nocnego dębu... Powyżej 40 -ej gierki pomimo różnych układów wpadają tylko skrzynki, sg, SN, SNZ .... Ech....>:(

18. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

u mnie coś nagrody "siadły".
    Te lepsze: Nocny Dąb dostałam już za 1. kombinację, drugiego za 11. i wytwórnię czerwonych piór za 12.
    Pozostałe nagrody to tzw. drobnica, chociaż oczywiście wszystko się przyda.
    Jednak liczyłam na deskorolki - a po cichu na czerwone deskorolki:inlove: (jednak nic mi po czerwonych, jeśli podstawa nie wpadnie:oops:).
    No nic, planuję rozegrać jeszcze 5 gier, więc "może a nuż".. :music:

magdusia668, oset53 oraz AngelGina lubią to.
  19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zrobiłam 89 gier i mówię pass. Nie chce mi się już siać badyla. Dodatkowego nocnego dębu nie ma i nie będzie ;)
    Dobrze, że chociaż jeden wpadł xD

20. puniak3

puniak3 Moguł forum

po cegły zapraszam do mnie walą z nagród na potęgę a i parę desek dorzucić mogę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.