Opinie Wywar czarownicy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Natomiast w moim młynie kręci się pierwsze 27 i dosieję max do pnącza.W weekend podgonię ;) Gratki Olga :) szybka jak błyskawica :D

2. .elom.

.elom. Ekspert forum

-Bo pewnie śmierdzą po takim wysiłku.

3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

jakie 26? ten dąb dojrzewa 40h :eek:z turbo zośką 26h poprostu przy zwykłej pełni zdejmujesz z pola i ustawiasz dopiero przed końcem pełni a zbierasz na następnej;):)

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Pudło :D pachną konwaliami :D a wysiłek nie był znowu taki wielki :)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Retorta 143/480
    Fasola 1 797/4 000
    Zębatynka 820/11 000

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie trafiłam nocnego dębu,,,11 zadań zrobionych,,kupiłam za to 2 krwawe dęby,,pracuję też nad śluzarnią....ale jeszcze zejdzie ech

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

zbyniek12370 - Twój post, który nie był w temacie wątku usunęłam.

8. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Czas można skrócić Jeżowym Domkiem - wtedy podsypane turbo nawozem skraca czas o 20 %.

A w temacie po 1 nocnym dębie trafił się i 2...

9. abask

abask Komandor forum

U mnie nie zadziałało. W pierwszej kombinacji dostałam zagadkową zagrodę i PD, w drugiej zośkę i PD

42 gry i ZERO dębu!
    Zaczynam się irytować.

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kurczątko,,,nie wiedziała,że o ten nocny ,,trudno,,

11. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Też tak zrobiłam ostatnio :/

12. .elom.

.elom. Ekspert forum

Dla Agnes89 i reszty bractwa-myślę-ale nie sprawdzałem,że ten bonus zadziała kiedy nie będzie działał chutnej.

13. nltog

nltog Aktywny autor

Ups, po 6 grach jestem właścicielką: nocnego dębu, krwawego dębu i meduzowej wierzby. Nawet jestem zadowolona :)))

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja sprawdzałam i działanie chutneja tu nie ma nic wspólnego. Ten bonus działa na wszystko ( rośliny, drzewka, zwierzaki) ale w czasie zwykłej Pełni, nie działa na rośliny specjalne, które teraz siejemy do eventu.

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też tak raz zrobiłem:(

zbiór za 1h.

16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jest wreszcie ten cały nocny dąb. Wypadł z 39 kombinacji. Oprócz tego mam rozżarzonego buka xxl. Została jeszcze jedna kombinacja i jest pnącze. Potem ile zrobię to zrobię. Item jeśli będzie to będzie jak nie to nic się nie stanie. Misje mroczne lubię mieć zamknięte bo nigdy nie wiadomo co BP wymyśli i co może być potrzebne.

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

.elom. - Twój post, który nic nie wnosił do tematu usunęłam.

U mnie jeszcze 7 kroków do pnącza, czyli jutro rano będzie :) Na item troszkę muszę popracować.
    Nocne dęby wpadły w parze, czyli dwie sztuki. jeden za drugim :)

18. .elom.

.elom. Ekspert forum

Kombinuj dziewczyno -. nim Twe lata przeminą.

19. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Dobry z wieczora też nocny dąb wpadł za 20 kombinacją 8) plus kaktus gromniczny xxl reszta to drobnica stanąłem na 22 kombinacjach jak na mnie to i tak dużo na razie brak szkła może się uda do item doczłapać 180 szt sp drogą nie chodzi o_O gratulacje tym co skończyli .

20. niebo016

niebo016 Generał forum

Z lepszych nagród dostałam rozżarzony buk i 600 cegieł- z czego się cieszę ponieważ bardzo dużo ich potrzebuję do rozbudowania manufaktury. Retor mam 10, gierek zrobionych 26 sztuk 8). Extra ta figurka Uczeń Ingrid- chcę ją Koniecznie mieć :p:p:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.