Opinie Wywar czarownicy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Szukam przepis na eliksir cegielni. Gdyby ktoś miał jakieś sugestie/doświadczenia to chętnie wypróbuję. Nawet mimo tego że o każdego może być to inna kombinacja.

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Robię tylko do pnącza, pozostało mi 12 gier (brak wszystkiego :)). Jutro odpalam dopalacze "pełniowe" i będę zbierać na tego nowego stwora ze sklepiku ..2 drzewka wykupiłam , może coś z misji się uda zrobić ?? W sumie 2 nowe drzewka z eventu mi wpadły jakimś cudem więc dlatego taki plan :) ..
    powodzenia wszystkim :)

3. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

faktycznie xxl a podstawy brak

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry farmery
    Z eliksirami to można kombinować i zmieniać aż pojawi się nad książką pytajnik ( czyli nowy eliksir) Jak kombinacja juz była to nad książką czarownicy pokazuję się jaka to była nagroda.

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam jeden nocny dąb na 40 gier, do tego meduzową wierzbę, sarkofagowiec XXL, piankowy duch XXL, krwawy dąb, deskorolki podstawę i czerwone, pingwiny czerwone, szczoteczki czerwone i zwykłe, pióra zwykłe i czerwone. To tyle z takich większych nagród. Zaraz ukręci się kolejne 10 tynkatur.

Ostatnie edytowanie: 19 października 2018
  6. abask

abask Komandor forum

32 gry za mną i drzewa nadal nie mam...
    Tak mnie zniechęcają, że masakra!

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Uwielbiam słowo losowość,dzięki niej nie mam ochoty na robienie tego eventu,nagrody tak marne,że nawet nie chce mi się o nich pisać. Nowości brak,same śmieci do paska

8. abask

abask Komandor forum

Mam tak samo. Sg, PD, Zośka ... Trafiło sie XXL kaktusa ale bez podstawy.
    Grać się odechciewa.

9. CHUDYJUREK

upiorna wierzba xxl tez zasila pasek

10. matthero

matthero Hrabia forum

563 mam retorty, jeszcze 24h dropię za pomocą rośliny 8h na dużych polach + woda, nawóz, SN, przez sobotę i niedzielę będę kręcić kołem, tak żeby conajmniej 3-4 bonusy do stodoły wypadły i będę robił eventówkę, jak czasu zostanie to zajmę się odblokowaniem pozostałych 4 obszarów w lesie grzybowym...

11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Miszcz w drugim szeregu:

Gratulacje dla skończonych, powodzenia pozostałym;).
    Zgarnąłem praktycznie wszystkie nagrody i nowości na których mi zależało, zadowolony.
    Teraz drzewa na mroki i można spokojnie weekendować.

Prywata: Przypominam, że na kozetce jesienny konkurs do niedzieli, trza się spieszyć z pracami, nagrody powalają i ogólnie warto.

Bry piatunio:D.

12. abask

abask Komandor forum

34 gry i wpadł mi wybałusznik... Wyczekiwanego drzewka nadal brak.

Wpadły mi jeszcze stare tajemnicze zagrody... Bardzo stare...

13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Gratulacje :) Byłeś szybszy o 5 gier :p

Wieczorem pewnie i u mnie będzie po evencie :)

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Na razie pnącze zdobyte, brakuje retort.
    Rozsiewa się nowa roślinka - psianka

15. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A ja 38 gier inie mam niczego, same punkty, deski, cegly, jeszcze dwie i koncze , i juz pisalam to ostatni moj ewent z losowoscia. Za dwie godziny zbieram i robie ostatnie gierki, jak drzewka nie bedzie zdania nie zmienie.

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

sklep wykupiony:D28 gierek za mną zielsko na polu rośnie spokojnie ;)wypadajki dobrze lecą xDdo jutra skończę z sianiem a potem odpalam bonusy i sieję do oporu xD:cry:xD

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

no to siejeeejeeee do oporu. Czasem tylko płodozmian, żeby wypadalców starczyło. Mam 3 dęby. Teraz zachciało się kolibrów, fabryk piór i takich tam....Gier 41, ziela jest na jeszcze 20

18. CHUDYJUREK

Mnie też cegły i deski podwójnie się trafiły. Lecz jak przeanalizuję to co się dzieje na farmie teraz a np 5 lat temu to na chwilę obecną jest wszelakich nagród i ewentów naprawdę sporo.

19. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam, u mnie słabiutko, dopiero 14 gierek.
    Sieję te badyle na obu całych/404/ dostępnych polach i jakoś kiepsko idzie.
    Bonusy do stodoły tylko migają mi przed "nosem".
    Tak się zastanawiam jakim cudem siejąc na jednym polu
    można mieć pnącze? Chyba multum bonusów się zgarnęło.
    W tym tempie to ja do pnącza chyba się nie doczołgam.

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.