wywala z gry

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by -mala159-, Nov 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

czy cosik sie dzieje z gra,bo co chwila mnie wywala,probuje na chrome i operze i kicha,zbiera bonus z jednej laki i wywala,nie mowiac juz o zbiorach,od 7:01 probuje zebrac bonusy i zbiory i do tej pory mam problem co chwila wywala mnie z gry.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie normalnie chodzi

3. -mala159-

chcialabym aby chodzila normalnie,do tej pory nie zebralam zbiorow bo kwiatki sie kreca i wywala,jakas masakra :(:(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-mala159- wykonaj proszę standardowe czynności (jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś), sprawdź swoje połączenie z internetem, ewentualnie zresetuj router czy modem. Jeśli u Ciebie wszystko jest w porządku to zapraszam do PT w celu sprawdzenia konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

5. -mala159-

Atenko zrobilam wszystko co trzeba,wlasnie zebralam plony ale od 7:01 to masakra :(:(,moze trzeba zapytac czy wszystko jest oki,na razie widze tylko ja zglaszam,pytanie jak inni,beda dopiero sie logowac do gry

6. SMOD_Atena

Na chwilę obecną nie mamy innych zgłoszeń ani jak widzisz na forum, ani w PT. Podejrzewam, że to jednak coś u Ciebie się dzieje. Spróbuj może jeszcze uruchomić komputer ponownie albo całkowicie zamknij i otwórz system na nowo. Jak to nic nie da to napisz proszę zgłoszenie do PT.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

7. -mala159-

dziekuje,mozna zamknac

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

-mala159- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.