Wywala mnie z gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Michkaro7171, 1 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Michkaro7171

Michkaro7171 Zaawansowany

Mam pytanie co jakis czas wywala mnie z gry mam napis jestes juz zalogowany na tym koncie
    czy znowu jakis blad

2. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

ja dzi
    ja dzisiaj nie mogę wejść na plantację i do lasu tropikalnego słoneczka się kręcą i nic sie nie dzieje odświeżałam już 5 razy i nadal to samo ...jak tak będzie to czy ruszy event na pełni ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Michkaro7171 jeśli pojawia się taki komunikat to może oznaczać, że jesteś już zalogowany na koncie, np. przeglądarce a próbujesz zalogować się na innej lub kliencie. Jeśli to nie Ty to zalecam zmianę hasła dostępu.

elcia1951 samo odświeżanie nie wystarczy, wyczyść proszę pamięć przeglądarki (od początku), zamknij i uruchom komputer. Warto też od czasu do czasu zresetować połączenie z internetem.
    Na przyszłość otwórz proszę własny temat.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

4. Michkaro7171

Michkaro7171 Zaawansowany

Chciałem przeprosić to mój błąd
    Nie sprawdziłem miałem grę na moim smartfonie , a wszedłem na laptop
    I tam co jakiś czas miałem info ze jestem już zalogowany. Powinno być ok smartfon i laptop nie powinno być problemu

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Michkaro7171 nic się nie stało, najważniejsze, że sprawa wyjaśniona i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.