wyszukiwarka nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 23 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

co chwilę przerywa pracę wyszukiwarka w g&t. teraz praktycznie przestała działać. coś wiadomo na ten temat?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mamy żadnych informacji aby w grze były obecnie jakieś problemy techniczne. Sprawdź swoje połączenie internetowe, oprogramowanie i sprzęt. Jeśli po Twojej stronie wszystko jest w porządku a problem nadal występuje to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

tak, czy tamaryndrowiec jest dopuszczony do wymiany? gdyż on konkretnie mi nie wchodzi, czasem się wszystko zacina więc podejrzewam że to nie moje łącza jednak

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przed chwilą korzystałam z wyszukiwarki,działa bez zarzutów.

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

mnie też działa bez zarzutu jeśli działa, ale się zacina. pytam konkretnie o tamaryndrowca, bo to by mi coś wyjaśniło przynajmniej

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

7. SMOD_Atena

foczunia84 dziękuję za pomoc.

U mnie wyszukiwarka również działa bez problemu. Tamaryndowiec nie powoduje zacinania się wyszukiwarki:

tam.png

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

8. taczanka555

taczanka555 Baron forum

dziwne. u mnie tamaryndrowiec nie jest wybierany:(. Dzięki bardzo, to wszystko

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro to wszystko to temat zamykam.

P.S. Sprawdź czy prawidłowo wpisujesz nazwę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.