Wysyłanie wiadomości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika freska_kreska, 4 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Gram na aplikacji pobranej na komputer. Po wysłaniu wiadomości wyświetla się komunikat o tym i muszę milion razy kliknąć ptaszek, aby w końcu się okno zamknęło. Czy ktoś ma też taki problem? Czy wiadomo jak naprawić ten błąd? Trochę uciążliwe...

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Masz tak "od zawsze", tylko czasem, czy może pojawiło się ostatnio? Masz może ustawione powiększenie okna gry w autonomicznym kliencie?

3. freska_kreska

Wiadomości wysyłam od wczoraj i ten problem występuje od wczoraj :) Okno gry mam powiększone

4. BA_Marion

Spróbuj je zmniejszyć do standardowego (100%). Może tu jest przyczyna. Jeśli nie pomoże, usuń klienta (całkowicie), pobierz i zainstaluj na nowo.

Daj proszę znać, czy to rozwiązało Twój problem.

freska_kreska lubi to.
  5. freska_kreska

Na tę chwilę tylko przeinstalowałam klienta i problem ustąpił. Zauważyłam, że im więcej wiadomości z 1 osobą tym więcej razy trzeba było kliknąć. Widocznie cos się zbugowało :)

6. BA_Marion

Możliwe, że tak... Spotkałam się kiedyś z problemem podobnym do Twojego, ale w przeglądarkowej wersji gry. Pomogło wyczyszczenie ciasteczek. W przypadku klienta odpowiednikiem takiego czyszczenia jest jego reinstalacja.
    Cieszę się, że problem ustąpił:) Temat w takim razie zamykam i życzę Ci udanych wymian:)

freska_kreska lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.