wysyłanie wiadomości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgentBond, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

witam!
    wysłałam wiadomość do kogoś i nie dostałam odpowiedzi, i nie wie czy nie dostałam odp bo po prostu mi nie odpisała ta osoba czy może nie dostała mojego mejla, idzie to sprawdzić? zaznaczam że w skrzynce wysłanej widnieje jako wysłana
    mam jeszcze inne pytanie, moge tu czy mam otworzyć nowy wątek, bo moje drugie pytanie dot. czegoś innego?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli wiadomość znajduje się w zakładce wysłane, z pewnością dotarła do odbiorcy. Gdy wysłana/otrzymana koperta nadal jest zamknięta, oznacza to, że sówka nie została odczytana. Tylko w ten sposób możesz sprawdzić, czy dany Gracz zapoznał się z Twoją wiadomością. Zajrzyj proszę do poradnika: >>klik<< :)
    Oczywiście możesz zapytać, z chęcią postaram się odpowiedzieć na pytanie :)

3. AgentBond

fajnie, dzięki, zaglądne do poradnika
    jak to możliwe, że mentor, bo posiadam takiego :) ma możliwość podarowania mi zagród? myslałam że to jest możliwe tylko na G&T

nie mam odblokowanej jeszcze BAHAMY a wyskoczyła mi wiadomość że jestem już na 2 poziomiexD, czy jak odblokuje BAHAME to będę na 2 poziomie i czy w schowku będę miała drzewo nektarynki, które było jako nagroda w kalendarzu TIKI ?

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W zależności od poziomu kurczaka, mentorzy mogą wysłać swojemu podopiecznemu w prezencie zagrodę lub fabryczkę. W prezentach dostępne są 3 zagrody (kurnik, królikarnia, stajnia) oraz 2 fabryczki (fabryka jaj, strzygalnia królików). Nagrody wraz z poziomami znajdują się w tabelce: >>klik<< :)
    Jeśli nie masz jeszcze odblokowanej Bahamaramy, a zbierasz TPD np. z eventów, rzędów na cudownym pnączu lub z rzemiosła, punkty są dopisywane. Po odblokowaniu wyspy automatycznie uzyskasz poziom oraz złote banany, które do tej pory udało Ci się zdobyć (w zależności od zdobytych TPD) :) Dotyczy to również nagrody z kalendarza :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. AgentBond

pnącza nie mam jeszcze odblokowanego, nie ten poziom, a rzemiosło???? o co chodzi ????
    to by było na tyle, dziekuje bardzo, mozna zamknąć temat

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Rzemiosło, to produkty z dzielnicy rzemieślniczej. Część z nich po zjedzeniu daje PD lub TPD, co pozwala nieco przyspieszyć przechodzenie poziomów :) Czasami mentorzy bądź znajomi Gracze wysyłają je w formie prezentu, aby wspomóc młodą Farmę :) Tabelki z przetwórniami znajdują się >>TUTAJ<< :)
    Również dziękuję, życzę miłego dnia i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.