wysyłanie wiadomości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mg1956, 26 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mg1956

mg1956 Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie mogę wysłać wiadomości do sąsiada ? Nie jest podświetlona opcja wyślij i nie mam mozliwości wysłania wiadomości

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tym dziale zadajemy pytania związane z forum, dlatego też Twój temat przenoszę do odpowiedniego działu.

A co do wysyłania wiadomości, to czy wpisujesz tytuł i treść i nadal nie podświetla się przycisk "wyślij" ?

Być może należy wyczyścić pamięć przeglądarki, ciasteczka flashowe i cookies ? Tutaj znajdziesz informacje jak to zrobić : >>>klik<<<.

Po zastosowaniu się do wskazówek napisz proszę czy problem ustąpił ?

3. mg1956

mg1956 Forumowy żółtodziób

Dzięki za odpowiedź. Nie wpisywałam tematu wiadomości i pewnie dlatego nie mogłam jej wysłać. Już jest ok. Jeszcze raz dzięki. pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, zgadza się temat musi być wpisany. Również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.