Wysyłanie wiadomości- limit?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marzenocha, 7 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Dzień dobry! Wczoraj wysyłałam wiadomości do wielu sąsiadów. Po wysłaniu 10-tej sowy, przy próbie wysłanie kolejnej pojawił się komunikat : " Limit wysłanych wiadomości się wyczerpał. Spróbuj za chwilę." Po kilkunastu minutach mogłam znowu wysyłać wiadomości. Czytałam ten poradnik : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/sówka-na-farmie-czyli-wiadomość-w-grze.10481/ I tam nic nie znalazłam na ten temat ( chyba że ślepa jestem) . Czy to błąd czy takie ograniczenie istnieje tylko nie ma nic w poradniku?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Kiedy w krótkim czasie wyślemy większą ilość wiadomości lub masz pełną skrzynkę to na chwilę blokuje nam się ich wysyłanie i pojawia się taki komunikat, ale po chwili znowu możemy wysyłać. W poradniku rzeczywiście takiej informacji nie ma, a to pewnie dlatego że w takiej formie go otrzymaliśmy i tak został zamieszczony.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Dziękuje za odpowiedz. Można by pomyśleć o dodaniu tej informacji do poradnika. :) Można zamknąć. Pozdrawiam Marzena

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie jestem pewna czy kiedy skrzynka jest pełna i usunie się jakąś część wiadomości to też pojawi się taka informacja, być może nie ale oczywiście przekażę Twoją sugestię.
    Również pozdrawiam i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.