wysyłanie prezentu nieznajomemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika milqin, 13 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milqin

milqin Aktywny autor

Jedna z osób na foum określiła się, że chce zrobić top1000 i chciałam przesłać jej prezent w postaci podłoża, ot niewielkie wsparcie, niestety nie wiem jak to zrobić.
    Wydawałoby się, że wystarczy kliknąć zaproś w okienku wybierania obdarowywanego, niestety gdy tam wpisałam nick i treść wiadomości i kliknęłam wyślij pojawił się komunikat czy na pewno chcę przejść na urlop.

O co chodzi?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Musisz do danej osoby wysłać wiadomość sówką, i przy jego nicku zaznaczyć ptaszek i dodać go do znajomych a potem możesz wysyłać prezent :)

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja podam jeszcze link do poradnika, jest tam wszystko dokładnie opisane: KLIK.
    milqin, masz jeszcze jakieś pytania?

4. milqin

milqin Aktywny autor

Ok, dzięki. Można zamknąć. Niemniej jednak bug z urlopem chyba trzeba zgłosić do PT.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na forum mamy wątek, gdzie Gracze mogą zgłaszać błędy w grze KLIK, więc zapraszam :)
    Skoro w temacie wszystko jest jasne, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.