Opinie Wystawa psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Mnie koło łaskawie obdarowało bonusem +1 i event skończony. Ale nadal twierdze, że stroje tych biednych psiaków, to jakiś totalny koszmar >:(. Proponuje, żeby autor tych strasznych kreacji, sam się w nie ubrał -.-.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja też skończyłam ten event przedwczoraj chyba, już nie pamiętam kiedy :eek: Z koła wpadł raz bonus +100%, dość sprawnie poszło i te moje piesełki też wyglądają nawet na zadowolone, szczególnie dalmatyńczyk, tylko mopsik taki jakiś niezadowolony :p

piesy.png

Te psie kreacje to uzależnione też trochę od elementów garderoby, które wybieraliśmy w zadaniach, ja za bardzo nie kombinowałam, cały czas wybierałam to samo to i piesów za bardzo nie umęczyłam ale fakt niektóre elementy to zdecydowanie nie dla piesków;)

3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Ja też leciałam stałym schematem, ale trochę innym i wyszły przebierańce. Psiaki niby dziarsko pozują, ale kto to słyszał tak kombinować -.-;).
    Z to same pudełka mamy takie same :D.

4. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Pnącze - mam i ja :p:p:p

olgs3 lubi to.
  5. klonek68

klonek68 Generał forum

Event zakończony bardzo spokojny ...raczej z tych co się same robią ;) tak przy okazji xD

-Batka74- lubi to.
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Dziękujemy za opinie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.