Opinie Wystawa psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Pieskow nie odpuszcze;), to moje ulubione:), ale skrzyni z obornikiem tez szkodaxD, teraz sprzedawalam po 14 tysxD, po wyzszej cenie nie smialam:)
    o matulu, to mnie zaskoczylo, ale na naszej farmie wszystko jest mozliwe;)
    powodzenia ;)

2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

U mnie brak zwierza, pojedyncze sztuki chowają się po kątach, nie ma kiedy hodować :(
    albo sianie, albo hodowanie -.-

3. matthero

matthero Hrabia forum

Wypadajki całkiem dobrze lecą. Na start przywędrowało do mnie ich aż 570 !

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

321 pudełek. Nie jest żle

anna0089, Frytka2012 oraz ewanta lubią to.
  5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Biję się z myślami.:music: Robić, nie robić ? I tak muszę włazić na pole o ograniczonej funkcjonalności ( czytaj : jarmark) No i ta skrzynia z obornikiem staje się coraz cenniejsza.:D Dostaję ją z jakiegoś pnącza. Niedawno z paru skrzynek z owym " specyjałem" wypadło mi 240 sztuk obornika.:inlove: Mnóstwo kasy zaoszczędziłam.:cry: :D:D

6. frixi77

frixi77 Ambasador forum

A tak ogolnie to o jakich prezentach jest mowa ktore mozna bedzie moze wykorzystac w innym evencie ??? bo ja widze tylko prezenty le dal pieskowza ktore sa nagrody ...no nie kumata jestem :p

gretag i ewanta lubią to.
  7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    To jeszcze wystaw cesarski tron :) Zawsze to 12 sztuk więcej :)
    Na star skromniutko w porównaniu to innych osób bo tylko 308 sztuk ale to jest szczegół :) O wypadajki się nie martwię.

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeszcze skromniej, 234 pudełka na prezenty bez armii jaśków.
    Potrzeba 900, więc bez problemu wylecą.

Te podawane wielkie ilości wypadajek powinny być oznaczone ilością posiadanych jaśków, w przeciwnym wypadku pozostali gracze będą uważać, że mają felerny serwer :p;)

9. pretorianka

Tron od zawsze na honorowym miejscu na WS stoi :cry:xDxD
    Mam mało wypadajek w porównaniu z przedmówcami, bo tylko 261.:( Czyżby u mnie jakaś wirtualna trąba powietrzna grasowała i część wessała ?:cry:xD

10. ewanta

ewanta Komandor forum

trochę się spóźniłam ze zbiorem /jak to w pracy- nie zawsze można/ i hortensja lekko na polach podgniła - dała 173 pudełka- to z głównej i dzikiej polany, leśna rano zebrana.

mam jednego jedyniuśkiego jaska ale na drzewie się schował i za nic nie chce zejść :p

edit : a na moim targu obornik marnie stoi - po 8000 SGxDxD

11. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak jest event to na targu są jak grzyby po deszczu oferty po 1 szt. obornika mnie osobiście to wkurza jakbym miał sprzedawać to zapewne nie poniżej tych super jedynkowych ofert

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nie narzekaj, masz o 27 więcej ode mnie :p

Frytka2012, pretorianka oraz gretag lubią to.
  13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

U mnie 94 z farmy i polany, niestety pół polany zebrałam wcześniej :( na łące wciąż dojrzewa hortensja...

Sprawdziłam zwierzaki, starczy na event :D

14. pretorianka

Narzekanie, to polska narodowa specjalność, to i ja pokwękałam.xDTrzeba przecież szanować tradycję.:cry:xD Napisałaś sąsiadeczko o Jaśkach.
    Ja lama licencjonowana, jak zwykle o nich zapomniałam.:oops: Co prawda mam ich ich mało, bo tylko pięć, ale zawsze parę wypadajek więcej pewnie by wyleciało. ;)

15. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja mam tylko 3 sztuki, po jednym na każdej łące więc za bardzo tej różnicy nie widać. No i jeszcze jeden co skacze po gałęziach :) Wyszedł na drzewo i nie chce zejść :)

16. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

U mnie na razie kartonów 453, czyli w sumie tak średnio, zważywszy na to że Jaśki były w użyciu. Sam event zaczęłam z ponad półgodzinnym opóźnieniem, bo jak to zwykle bywa, czym bliżej 14-tej tym bardziej robiło się gorąco, a o samej 14-tej to nawet kompa nie miałam w zasięgu wzroku. Dopiero jak się udało ten żywioł jakoś ogarnąć, udało się coś posiać. I niech sobie rośnie :D.

17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jestem ciekawy ile musi dać wylotek na start, żeby było OK.
    Macie po 300+ i to jest słabo/średnio?
    No tak, jak tu teraz nazbierać brakujące 600 i to tylko w 6 dni.
    xD:cry:xD
    400 nostrzyków z JC na drzewie + max puchary:
    Ja to mogę ponarzekać.
    BP ewidentnie przykręciło kurek na mojej farmie.>:(
    I co teraz?:cry:

18. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

I Twoje wpisy, ilości i wyliczenia sprawiły, że początkowe ilości mam w nosie.

19. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Rysiu, może to niejednoznacznie zabrzmiało, ale chodziło o to, że średnio jak na te Jaśki. Poza eventami o bardzo niskiej wypadalności, to zwykle z trzech pól badyla o czasie podstawowym 22h+, to tak te 500 się udaje przekroczyć. Tak naprawdę, to ja tam wcale nie chce na te swoje wypadajki narzekać. Ot, mogę stwierdzić, że jakiegoś rekordu to tym razem na pewno nie było :p.

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie chodzi mi akurat o Twój wynik.
    Ale o nasz sport narodowy.
    Ile by nie wypadło, to i tak będzie słabo/średnio.
    Wylotek naprawdę potrzeba niewiele w porównaniu z poprzednim.
    Jakby tak BP zmniejszyło wypadanie proporcjonalnie dla wymagań tego ewentu, to dopiero byłby lament.
    Dżinie wróć!!
    Tam to dopiero leciały...

I badyl rozsiany.
    Teraz tylko 23 zbiory.

Frytka2012 i anna0089 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.