Opinie Wystawa psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam,
    Mam pytanie? Czy komuś za bardzo w głowę przyświeciło słońce? Teraz 4 eventy w jednym czasie. Gra chodzi jak żółw, a tutaj jutro kolejny. Dziękuję aby chyba zrezygnuje z tej gry.

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Kocham pieski :inlove: ale niestety muszę trochę odpocząć od siania :sleepy:.

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Pełniowe się skończą o 12. Przez dwie godziny będzie tylko jeden!!!!! Na PSP ;)

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nic takiego dotyczącego tego konkretnego eventu z Wyroczni nie kojarzę...hmm... Wydaje mi się jednak, że tutaj mechanika podobna z tymi wcześniejszymi wydarzeniami będzie ograniczać się tylko do "pakowania" prezentów.
    W wydarzeniu świątecznym pakowaliśmy prezenty(świąteczne), które w kolejny evencie (który miał miejsce w okolicach Wigilii) wręczaliśmy zwierzakom i za to były dodatkowe nagrody, całkowicie niezależne od nagród możliwych do uzyskania w obu tych eventach (które dostawaliśmy od razu, po ukończeniu trwającego wówczas eventu) .

Tutaj taka dodatkowa mechanika nie ma sensu. Zgodnie z poradnikiem - "naszym zadaniem będzie przygotowanie prezentów dla czterech psów, które dzięki otrzymanym strojom i akcesoriom będą mogły pięknie się zaprezentować na psiej wystawie."- czyli "rozpakują" je od razu.

Nie wiem jeszcze czy robię...Nie ma ulepszeń domku, więc może warto zregenerować siły do następnych "domkowych" eventów...

pretorianka, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie robię, misje czekają :)

6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Zanim pojawił się poradnik to w kalendarzu było napisane przygotowanie,
    Jest jednak opcja że bedziemy oddawać te prezenty, a czy taka mechanika ma sens to tylko twórcy tego eventu wiedzą.

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Nie robię. Raz ,że przesyt dwa - łatwo nie oddaję mojego zwierza.xD A za tydzień lecimy do Polski na urlop, więc dalszy odpoczynek od eventow. Po powrocie z nową energią wracam do wielkiego sianiaxDxDxD

8. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Raczej twórcy mają wolną rękę do łączenia eventów mechaniką jaka im się podoba. I teraz będziemy pakować prezenty które w evencie tajemniczy labirynt (prawdopodobnie ta nazwa też się zmieni... na coś z ucieczką/więzieniem) będą pełnić funkcje kontrabandy zapewniając nam dodatkowy bonus;)

Łączenie kilku eventów, które są konstruowane pod ważne wydarzenia w realu ma sens (przynajmniej naturalnie przechodzą jeden w drugi).
    W przypadku Świat Bożego Narodzenia nawet trochę wypada dać Graczom dodatkowy prezent.
    Tematyka tego eventu jest zbyt randomowa* (moim zdaniem), by doczekała się kontynuacji. No i nie podejrzewam by BP bez okazji dało Graczom prezent, a taką funkcje spełniało "wręczanie prezentów" zwierzakom- dodatkowo nagradzało aktywnych Graczy.
    Jak będzie zobaczymy.

Nadal nie wiem czy robię, sporo tego badyla...

*przypadkowa

9. anna0089

anna0089 Książę forum

Nie takie ilości się siało . Może nie 2 dni ale 4 będzie spoko . Bez nerwów . Bardziej szkoda mi innych dóbr które kurczą się w
    tempie ekspresowym :oops: . Ale co tam, póki coś tam jeszcze w katach stodoły ostało to dopóty będę grała. To jest jak nałóg
    nawet jak nie chce grac to po dniu albo dwóch już mnie nosi - czegoś brakuje, strach jak bardzo jestem wyspana i jednak żal
    ze nie robię :cry:. Nie będę narażać się na takie delirki ;):p

10. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry :)
    Mam bardzo podobne "objawy odstawienia farmy" i nie wiem czy jakiś specjalistyczny odwyk by mi sie nie przydał. ;)
    Ostatnie eventy robię z doskoku, bo ciagle jestem w rozjazdach. Ale jakos tam idzie.
    Do psiego eventu jestem nastawiona na nie. Ale...
    Pożyjemy zobaczymy :)
    Miłego dzionka wszystkim :)

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Wolę siać w realu. Poza tym od nadmiaru eventów robi misię niedobrze, a do tego takie ilości zwierzaków, których nie ma kiedy wystawić na pola bo ciągle sianie eventowe, brrrr. Odpoczynek, idę kończyć wnukowi domek na drzewie, przynajmniej coś pożytecznego zrobię. Walczącym powodzenia, dużo wylotek. Miłego dnia.

12. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Super, takie pnącze, a delfiny mnie zablokowały :( Brak 44 bananów

13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Póki co nie mam pomysłu na długoterminowy cel na farmie, to sobie robię eventy z chęcią nawet większą niż zwykle... Ale ja w ogóle jestem "zwierzak" eventowo-misyjny (jakby ktoś nie pamiętał) xD
    Pieski planuję robić na spokojnie. Trzy zasiewy dziennie, na noc coś dłuższego do misji... W sumie samo się zrobi, a przydatne skrzyneczki dzień w dzień z pnącza będą spadać...

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

5 bananów masz w jarmarku za 10 talarów, reszta w skleporamie za farmarki.

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

BP ma dla Ciebie taki cel - lvl 300.
    xD:cry:xD
    U mnie będzie podobnie, z tym że na dwóch łąkach i trzy dziennie + czwarty na noc.
    Będą mi potrzebne 23 zbiory + końcówka.
    Końcówka będzie z rozsiewu.
    Do tego 2 pełne i trzeci na noc (dzisiaj).
    Kolejne 5 dni po 4 zbiory i badyl będzie.
    Wylotek potrzeba o połowę mniej niż płatków(?), to spokojnie wylecą.
    Leśnej nie demoluję.
    Niech się pali, wali, zwierza muszę uzupełnić, bo pospadał poniżej 300 szt.

Chcąc robić ewenty, brakuje czasu na uzupełnianie stodoły.
    Próbuję to jakoś pogodzić robiąc je tylko na dwóch polach.
    Owszem, podganiam zwierza, ale niesiewna polana, to ewenty kończone na styk i brak czasu na uzupełnianie roślin.
    Jak żyć?;)

16. Anhedrea

I jeszcze raz odpowiem na ten post po przeczytaniu poradnika.
    Przy postaci Owczarek niemiecki możesz ominąć prezent z delfinami.
    Trzeba zrobić 3 prezenty i masz jeszcze do dyspozycji kolibra, gazelę i koalę.
    Można za każdym razem dawać ten sam prezent, np. koale i tam zdobywasz ZB.

Edit: Wyróżnione jest nieprawdą 8)

Post bacowa70 to wyjaśnia :)

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2019
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Niestety nie da się oddać 3 razy te same zwierzaki w prezentach, można powtarzać ale tylko w opakowaniach.

Cytat:
    Przygotowując podarunki możemy wielokrotnie korzystać z tego samego rodzaju pudełka (np. wszystkie trzy prezenty dla danego psa mogą być być zapakowane w różowe opakowanie), lecz każdy z elementów stroju można wykorzystać tylko raz - te, których już użyliśmy będą nieaktywne:

18. aisunel

aisunel Generał forum

Generalnie evencik latwy,3 polany z malymi poletkami to max 4 dni sianiao_O.I tak bede robil,nagrody na kolana nie powalaja ale co tam:p

19. Anhedrea

No tak, nie doczytałam, ale można pominąć delfiny :p

Edytowałam mój post.

antonina-farmerska, olgs3 oraz bacowa70 lubią to.
  20. klonek68

klonek68 Generał forum

Pomidora wykończyłem;)..to i piesy pogonie.;)..oczywiście jak trąba prądu nie zabierze;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.