Wystawa ogrodnicza.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yo!Asia, 13 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yo!Asia

Yo!Asia Czeladnik forum

Witam,
    ukończyłam zadanie 8 (wszystkie 3 gwiazdki), ale nie otwiera mi się zadanie 9 z: orkisz (26szt. dostępnych w mojej stodole), przytulia (239szt.), goździk (24szt.), kalafior (3szt.). Czy ktoś wie dlaczego?
    Z góry dziękuję.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Myślę,że kolejne zadanie uaktywni się w momencie,kiedy będziesz miała wymaganą ilość roślin potrzebnych do tego zadania.W tej chwili masz za mało roślin i to pewnie jest powód,że zadanie się nie otwiera.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Yo!Asia

Yo!Asia Czeladnik forum

Hm... raczej zawsze jest otwarte następne zadanie jak tylko wykonam pierwszą gwiazdkę poprzedniego. No dobrze. Spróbuję skompletować wymaganą ilość, jeśli się nie otworzy napiszę.
    Proszę temat na chwilę obecną zamknąć, choć uważam za niezakończony. :-(

4. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Który masz poziom w grze ?
    Kalafior jest dostepny od 85, a przytulia od 84.
    Moze to jest powodem.
    Pozdrawiam

5. Yo!Asia

Yo!Asia Czeladnik forum

Acha! No to już wiem. Nie mam rzeczywiście kalafiora! Jestem na poziomie 84. Skąd mi się wzięły te 3 sztuki kalafiora w takim razie, nie mam pojęcia. I to mnie zmyliło.... Hm... Oki, sprawa jasna. Dziękuję GoskaK!!!!!! :-***

GoskaK lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GoskaK, bardzo dziękuję za pomoc.

Też tak myślałam,że tu poziom jest ważny,ale zmyliły mnie te rośliny,które wymieniła Yo!Asia.

A skoro już wszystko jasne,to dziękuję raz jeszcze i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.