Wystawa ogrodnicza problemy w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patt2013, 8 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patt2013

patt2013 Forumowy żółtodziób

Cześć. W spółdzielni jest akcja pod tytułem wystawa ogrodnicza. Mam już pełne 8 zadań zrobione, przy zadaniu 9 podpunkt 1 mam określoną liczbę roślin i chce je oddać natomiast nie podświetla się dostarcz. Co robić? Jak to naprawić? Proszę o pomoc. Z góry dzięki :D

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm, nie jesteś jedyna.
    Może się ta wystawa zepsuła...?
    Napisz do PT, niech sprawdzają.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie dziękuję za pomoc.
    Ja tylko zapytam czy masz już dostęp do wszystkich wymaganych w zadaniu 9 roślin (orkisz,goździk,przytulia,kalafior) ?
    Jeśli tak,to napisz proszę w tej sprawie do PT tak jak podpowiada zzizzie,Pomoc Techniczna sprawdzi Twoje konto i problem z misją się wyjaśni.

A może wystarczy zwyczajnie się przelogować,żeby kolejne zadanie "zaskoczyło"?Spróbuj proszę i napisz,czy przelogowanie coś zmieniło ?

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2014
  4. patt2013

patt2013 Forumowy żółtodziób

Czesc. Przelogowanie się nic nie daje ;/. Nie mam jeszcze dostępu do kalafiora będę mieć od następnego poziomu, ale mam resztę roślin i powinno się podświetlić dostarcz np. w zadaniu "Impreza na otwarcie 2" 3 zadanie jest kompletne, w zadaniu 4 podpunkt 1 mam dostęp tylko do anakondy a mimo to podświetla się dostarcz- więc brak dostępu do nie powinien być problemem.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Widocznie przy różnych misjach są różne zasady i np...w misji "Wystawa ogrodnicza" wymagane jest osiągniecie odpowiedniego poziomu i otrzymanie dostępu do wszystkich potrzebnych w zadaniu roślin.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie w tym temacie?

6. Autorka logowała się na forum ale pytań nie widzę więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.