wystąpił bład postu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolcia2323, 18 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

czemu nie moge dodac odpowiedzi w temacie gra sie zacina - komunikat jak w tytule

dantic3 lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, spróbuj odświeżyć stronę, ewentualnie wyloguj się z forum i zaloguj ponownie. :)
    Ewentualnie sprawdź czy temat nie został czasem zamknięty (były dwa tematy o tym samym tytule). :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)
    Przy okazji temat przeniosłam do odpowiedniego działu. :)

3. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

sory przeniosłaś ale gdzie bo nie moge nigdzie wejść

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, ten temat przeniosłam z działu pytań ogólnych do działu nowe forum - pytania techniczne. :)
    Widzę że tutaj możesz napisać posta. :)
    Czy masz zatem jeszcze jakieś pytania?:)

5. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

tak mam, tylko tu moge coś napisać wszedzie wychodzi błąd, nic nie da czyszczenie , prosze podpowiedzieć może coś źle robię

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, czy możesz wstawić tutaj screena z komunikatem który Ci się pokazuje? :)

7. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

niestety ale jest bład nie mogę wstawić

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, może masz jakiś problem z Internetem? Z jakiej przeglądarki korzystasz? Może spróbuj zalogować się z innej? Wyczyść też ciasteczka, ciasteczka flashowe i pamięć podręczną - może w nich tkwi problem. :)

9. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

chyba coś z mim komputerem ale po wielu trudach udało sie wysłać

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2015
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, czy taki komunikat pojawia się przy próbie napisania każdego posta, jeżeli nie to czy możesz wstawić treść podczas wklejenia której wyskakuje błąd? Czy wykonałaś już czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej?

11. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

taki komunikat pokazuje się przy kazdej próbie posania posta, czyszczenie zaliczonie

[​IMG] dziekuję za pomoc musze sobie sama poradzić a to dla ciebie podziekowania

Posty połączyłam.
    SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2015
    SMOD_Wadera* lubi to.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, również dziękuję, mam nadzieję że problem uda się rozwiązać. Może po ponownym uruchomieniu komputera wszystko wróci do normy. :)
    Skoro dalszych pytań nie masz temat zamykam. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.