Wyspa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 1 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Jakie itemy będę mogła postawić na wyspie skarbów. Czy są jakieś ograniczenia?o_O

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W poradniku Bahamarama - od A do Z czytamy w poscie Wyspa Skarbów czytamy "Nowa plansza działa jak Ogród Ozdobny. Wszystkie dekoracje będą dawały takie wartości PD, jakie są do nich przypisane. Za wszystkie elementy otrzymamy PD lub PD na Wyspę. Można tam ustawić wszelkie itemy (zarówno te do postawienia na Farmie, jak i na Wyspie)."
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja bym jeszcze dopisała, że większość nowych itemów stojąc na wyspie daje tpd, a w ogrodzie pd
    Za to starsze itemy w większośći przypadków dają zawsze pd- nawet na wyspie

jest kilka itemów, tak jak ten obecny, które mogą stać tylko na wyspie albo tylko w ogrodzie , np tego itemu, który dostaliśmy za wygraną w strzelankach do serduszek z mruczką nie można na wyspie postawić, albo tych z eventu, który był niedawno... wiem, ze mam z niego item słodka serenada- jeśli jest taka sytuacja, zawsze wiadomo wcześniej w poradniku

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

=kalina= dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

nie, nie. wszystko już wiem (chyba):)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.