wyspa skarbów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szarlotka7711, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Mam problem z dopisywaniem pd do poziomu Bahamy. Z wyspy jak zbieram roślinki to pd dopisuje lecz z itemów na wyspie skarbów nie ma dopisane. Przelogowałam się ale to nic nie pomogło :(:cry:

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

szarlotka7711, nie wszystkie itemy dają TPD, samo ustawienie itemu na wsypie nie gwarantuje że zostanie dopisane TPD. :)
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem Itemy, znajdziesz tam spis itemów dających TPD :)

Czy po zapoznaniu się z poradnikiem masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. szarlotka7711

Tzn że jak można postawić item na wyspie skarbów to nie jest jednoznaczne z tym. że daje tpd? Dobrze to zrozumiałam?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

szarlotka7711, są itemy które dają tylko PD* (gdy postawisz na farmie lub wyspie), tylko TPD** (do postawienia tylko na wyspie) lub PD/TPD w zależności od tego gdzie je postawisz (kiedy stawiasz na farmie daje PD, gdy na wyspie TPD). Trzeba to sobie sprawdzić w tabelkach, które już Ci podałam :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

*PD - punkty doświadczenia
    **TPD - tropikalne punkty doświadczenia

5. szarlotka7711

Dziękuję można zamykać :) doranoc

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cieszę się że mogłam pomóc :)
    Spokojnej nocy życzę :)
    Skoro więcej pytań nie ma, temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.