Wyspa skarbów V

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tadeusz.tbg, 16 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tadeusz.tbg

Tadeusz.tbg Forumowy żółtodziób

Odnawiam ten temat tu bo od ponad dwu miesięcy nikt nie reaguje na moje prośby na ten temat a wyspa skarbów V jak nie działała tak nie działa. Z tego co czytałem to nie tylko ja mam taki problem. Jedynie to co dostałem w odpowiedzi ponad miesiąc temu to prośbę o cierpliwość. Jestem cierpliwy ale ile można? Proszę mi nie pisać żebym sprawdził i zastosował się do poradników bo to zrobiłem. W misji "Wyspa skarbów V" przycisk nie przyjmuje kawy. Wszystkie zadania w tej misji są zrobione. Proszę o rozwiązanie tego problemu

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Tadeusz.tbg, jeśli kontaktowałeś się w tej sprawie z pomocą techniczną to pozostaje czekać na odpowiedź. Nie każde zagadnienie opracowywane jest natychmiast, niektóre błędy wymagają zgłoszenia ich odpowiedniemu działowi w Centrali, a naprawa trwa, tak więc raz jeszcze polecam cierpliwie czekać na odpowiedź, zapewniam, że taką otrzymasz, jak tylko problem zostanie rozwiązany.

Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.