Wyspa skarbów V

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika __BiAłY__, 30 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Mam nietypowy problem z ukończeniem misji "Wyspa skarbów V"
    Oddałem 2049 kawy i gdy chcę oddać ostatnią sztukę po prostu nie mogę:music: nawet za FL nie mogę zakończyć:sleepy: Czy jest to może związane z tym iż nie mam w pełni pokończonych misji Wyspa skarbów (jak zresztą widać) i może dla tego nie mogę zakończyć ostatniego zadania w Wyspie skarbów V ??? Proszę o radę;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Z tego co jest napisane w poradniku to:

W ostatnim zadaniu misji pierwszej otrzymujemy dostęp do kolejnej. Można więc wykonać wszystkie zadania w całości, ale wystarczy jedynie wykonać kampanie srebrne, a w ostatnim zadaniu również złotą i diamentową.

Próbowałeś może zastosować standardowe czynności?

3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witaj.

No właśnie wszystkie misje wykonywałem zadania od 1-3 tylko srebrne a 4 i 5 w
    całości w czwartym są FL ;) Nie wiem czemu nie mogę zakończyć tego zadania:music: kilka razy się wylogowałem i również nie pomogło, spróbuję powoli kończyć te misje bo może w tym tkwi problem dziwne:music:

Dopiszę jeszcze, że gdy chciałem wpłacić całość owoców kawy nie mogłem, a więc wpłacałem po trochę aż doszedłem do 2049/2050 i ostatniego nie mogę wpłacić:music: jest zapytanie ile chcesz dostarczyć czyli jeden klikam na zieloną fajkę i nic - wychodzi z powrotem do misji:music:

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2017
  4. SMOD_Atena

A próbowałeś może na innej przeglądarce albo zamiast na haczyk to zatwierdzić klawiszem Enter?

Moim zdaniem nie powinieneś mieć problemu z oddaniem kawy do ostatniego zadania, ale jeśli problem będzie nadal występował to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, postaramy się sprawdzić w czym problem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Enter również nie pomógł:music: korzystam z chroma , ale już pobieram opere zobaczymy może pomoże.
    Jeżeli nie to napiszę do PT (pierwszy raz;))
    Dzięki za rady:) Myślę że można zamykać;)

6. SMOD_Atena

Jeśli będziesz pisał pierwszy raz to dodam link do poradnika: Pomoc Techniczna.

A skoro tutaj można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.