Wyspa skarbów III

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ilona2391, 11 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Wykonałam wszystkie zadania oznaczone pod wyspa skarbów III i nie odblokowało mi kawałka pola.Co mam teraz zrobić?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli wykonałaś wszystkie zadania, a szczególnie zadanie 5 w całości (ostatnia kampania odblokowuje część pola na Wyspie Skarbów), to spróbuj się zalogować ponownie do gry.

3. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

po ukończeniu 5 zadania z WS III i po ponownym zalogowaniu stan pól nie zmienił sie.Do wykonania zostało mi kolejne 5 zadan z wyspy skarbów IV.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A ile części pól na Wyspie masz odkrytych?

Tutaj poradnik: KLIK, jest tam screen z polami do odblokowania na Wyspie.

5. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

strefa 0,1 i 2

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie jest wszystko w porządku, zadania IV blokują część 3, a zadania V część 4.

7. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

nie wyświetla mi się V część do zrobienia zadań,poza tym strefy o których wspomniałam już od dawna mam obstawione idemami.

za wykonanie WS III nie dostałam nic

można zamknąć -ostatnie zadanie IV ki wyjaśnia wszystko.

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 czerwca 2015
  8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że wszystko już jest jasne.
    Życzę spokojnej nocy i zamykam.

9. Ktoś tutaj zapomniał kłódeczkę powiesić więc ja to uczynię :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.