Wyspa i targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kgondek, 28 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Witam
    Na targu nie ma widocznych ani roslin ani zwierzat z Wyspy.
    Poza tym na wyspie pojawil mi sie do odblokowania port.
    O co chodzi - nie moge znalazc jakis informacji na ten temat

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Co do targu, to proszę się przelogować, wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną, powinno pomóc. >>PORADNIK<<
    Co do drugiego pytania, to piszesz o posągu w Świątyni Małp? Jeśli tak, to port prowadzi do odblokowania Wyspy Skarbów >>KLIK<<

3. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Pomogło - targ wrócił do normy.
    Wyspe mam odkryta a mialem jakas klodke na porcie - przeczuwam tu jakies nowinki na wyspie ;)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem, że kłódki już nie ma?
    Może chodziło o Zatokę Piratów? Jeśli tak to podczas trwania mini eventu: Wyprzedaż w Galerii Handlowej, zatoka jest zablokowana.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Nie to cos innego musialo byc. Całą reszte rozumiem.
    Port - brama ktora prowadzi do nowych wysp - taki jest opis a to bylo na jednym z budyneczkow ktore sa przed wejsciem na wyspe - ten z napisem bahamarama - na tym byla ta kłodka i jak kliknalem to tak jakbym wszedl cos podobnego do swiatyni ale brakowalo tam tego co jest normalnie w swiatyni

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No cóż,jak na razie to nic nie wiemy kiedy i w jaki sposób będzie do odkrycia rafa,więc trudno powiedzieć.Dowiemy się jak już dostaniemy oficjalne informacje na ten temat i wtedy będą też zamieszczone na forum.
    A skoro wszystko wróciło do normy,to temat mogę zamknąć czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Dzieki zate za rozmowe
    Pozdrawiam

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję,pozdrawiam i skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.