wyskakujące okienka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Efka64, 16 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

Ciekawa jestem czy byłaby możliwość ograniczenia wyskakujących okienek typu: od poziomu 60 będziesz miał dostęp do..... itp, itd. Dla graczy z wyższych poziomów jest to z lekka denerwujące. Nie wiem, może ja jestem mało sprawna w blokowaniu pop upów i robię coś źle,ale okrutnie mnie to wkurza. Gra w ten sposób ładuje się znacznie dłużej. Czy tylko ja mam ten problem?
    Pozdrowienia ;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Informacje w formie okienek pop-up ukazujące się podczas logowania wyświetlane są dla wszystkich Graczy, tych na niskich poziomach i tych na wyższych, tak że nie wiem czy byłaby techniczna możliwość wyłączenia ich tylko u wybranych. Być może byłaby możliwość dodania takiej opcji np.. w ustawieniach standardowych czy zaawansowanych dla każdego konta.

W związku z tym, że do każdego zamieszczonego w tym dziale pomysłu musi być dołączona ankieta, bardzo proszę o jej dołączenie. Jak powinna wyglądać ankieta dowiesz się tutaj : >>>klik<<<, a żeby ją dodać w otwartym już temacie należy wybrać z Narzędzi tematu opcję "Add Poll".

Czas na dodanie ankiety pozostawiam do jutra, tj..17.12. godz...10:45 i również pozdrawiam.

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w związku z brakiem uzupełnienia pomysłu, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.