Wysłany sms a do konta nie dodano fl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mariusz4342, 31 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariusz4342

mariusz4342 Forumowy żółtodziób

wczoraj wysłałem sms by zakupić 50fl i jednego złotego banana zapłaciłem za sms 3.99 ani nagrody ani nic twierdzą że to wina operatora pisałem do operatora i stwierdził że tranzakcja doszła do skutku a w pomocy pomimo że pisałem kilka razy cisza bez odzewu Prosze o pomoc co radzicie z tym zrobić

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mariusz4342 serwisem zajmującym się płatnościami sms jest Mobiltek, czy złożyłeś reklamację do tego serwisu zgodnie z warunkami korzystania z płatności sms?:

3. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

jakiś czas temu pisałem o problemach z SMSami mody podobno zgłoszili do centrali i jak do tej pory centrala olała ten temat bo nie ma o dnich żadnej reakcji to świadczy o zupełnym lekcewarzeniu graczy,dla nich liczą się tylko konta bankowe skandal

4. mariusz4342

mariusz4342 Forumowy żółtodziób

tak składałem reklamacje do mobiltek oraz do pomocy ale bez odzewu oszustwo w biały dzien biorą pieniądze nie wiem za co

5. SMOD_Atena

kacperek50 od bardzo dawna nikt nie zgłaszał a to znaczy, że nie było żadnych problemów z płatnością sms a jeśli u Ciebie są to może warto skorzystać z innej formy płatności i nie trzeba mieć do tego konta w banku, polecam paysafecard.

mariusz4342 tak jak jest napisane na stronie Mobiltek:

"Reklamacje zgłaszane w formularzu są standardowo rozpatrywane w terminie pięciu dni roboczych. Jeśli proces reklamacyjny wymaga kontaktu z zagranicznymi Partnerami Mobiltek okres ten może ulec wydłużeniu."

Nie spodziewałabym się więc odpowiedzi wcześniej niż w poniedziałek. Jeśli jej nie otrzymasz w wyżej podanym terminie to wyślij proszę reklamację jeszcze raz lub formularz do działu płatności: Formularz płatności.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.