Wyprzedaż składników, a prezenty.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 18 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Cytat z poradnika:

"UWAGA! Sąsiedzi otrzymają od nas składniki ( 2x po jednej sztuce) w ramach limitu prezentów, blokując przy tym możliwość otrzymania innego prezentu.
    Jednak przy tym nie blokują same siebie i można otrzymać zarówno soli i cukru tyle ile sąsiad zakupi pakietów ."

Mam 23 sąsiadów, załóżmy, że z dwudziestoma prowadzę ciągłą wymianę prezentów w taki sposób aby dziennie otrzymać limit wypadajek (20 szt). Trzej sąsiedzi którzy są "poza obiegiem kupują pakiety z wyprzedaży.
    Czy oznacza to, dostanę od nich 6 szt. składników, które zmniejszą moją pule otrzymanych wypadajek do 14 ?

"UWAGA! Nie ma limitu na ilość zakupionych pakietów - każdy Gracz może kupić ich tyle, ile zechce."

Czy to oznacza, że jak jeden sąsiad kupi takich pakietów 10, to dostanę od niego 20 składników i tym samym zablokuje mi całkowicie możliwość otrzymania wypadajek ?

Zakładając że dokona zakupu, zanim sąsiedzi zaczną wysyłać prezenty.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z tym co jest napisane w poradniku, to odpowiedź na obydwa pytania brzmi : tak.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.