Wyprzedaż rzędów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Koala2006, 15 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Koala2006

Koala2006 Okazjonalny autor

W dniu dzisiejszym starałem sie kupić rząd chmur lecz nie powiodło sie robiłem to wielokrotnie w odstępach czasowych , wykonałem następnie zakup florenów i zakup sie udał proszę zgłosić problem z płatnościami na kartę do informatyków celem poprawy skryptu . I proszę nie składać propozycji czyszczenia ciasteczek one nic nie maja w temacie .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Koala2006 jesteś pierwszą osobą zgłaszającą taki problem, jeśli będzie więcej takich zgłoszeń do Pomocy technicznej, to zostaną one zweryfikowane i w razie potrzeby przekazane do odpowiedniego działu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _iwonna_

_iwonna_ Forumowy żółtodziób

U mnie ten sam problem nie mogę dokonać zakupu rzędów płacąc kartą płatniczą.

4. Koala2006

czy jeśli zgłasza nawet jedna osoba to nie można zgłosić a nie czekać jak będzie więcej czyli wynika z tego ze nie zależy nikomu nawet by jeden gracz kupił za realne pieniądze czy tak

Ja jeśli pisze to mam tą świadomość gdzie jest problem a jest to ewidentnie problem skryptu który tylko mogą naprawić informatycy i proszę nie pytać czy mam jeszcze pytanie bo ja wyjasnienia problemu nie usłyszałem

Twoje posty połączyłam, nie pisz proszę jednego postu pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

Aby stwierdzić, że jest problem ze skryptem nie wystarczy jedno czy dwa zgłoszenia. Niemniej jednak w celu weryfikacji problemu zapraszam do Pomocy technicznej: >>klik<<. Z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia Waszych kont.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. Andzik1410

Andzik1410 Okazjonalny autor

Witam...mam ten sam problem..z zakupem pnączy..:mad:

7. SMOD_Atena

Koala2006 bardzo proszę zapoznaj się i stosuj do obowiązującego Regulaminu forum.

Twój post przywróciłam do mojej edycji ponieważ:

2.12. Edycja postów po moderatorze

Zabronione jest edytowanie swoich postów, które zostały edytowane przez członka ekipy.

Kara:
    5-31 pkt

Tym razem upominam słownie.

8. Listonosz2011

Listonosz2011 Okazjonalny autor

Ja mam ten sam problem...

9. SMOD_Atena

Co się dzieje kiedy chcecie dokonać zakupu, czy pojawia się jakiś komunikat?

10. Listonosz2011

Listonosz2011 Okazjonalny autor

kręci się kółko przy płaceniu na dole...

11. foska75

foska75 Okazjonalny autor

Problem z zakupem SP SMS. W ogóle nie przechodzi na opcję płatności...

12. SMOD_Atena

Z jakiej przeglądarki korzystacie? Sprawdziłam u mnie na Chrome i nie mam żadnych problemów:

karta.jpg

foska75 pakiety super paszy kupuje się albo za floreny, albo za realne pieniądze w zależności od wybranego pakietu.

13. foska75

foska75 Okazjonalny autor

Przy zakupie pakietu startowego mam możliwość zapłaty SMS. Przy zakupie waluty gry również nie dział.

14. SMOD_Atena

15. SMOD_Atena

Koala2006 po raz trzeci i ostatni przywróciłam Twój post do wersji z moją edycją. Następnym razem otrzymasz punkty karne zgodnie z tabelą kar oraz blokadę konta na forum.

Swoje wyjaśnienia czy to co chcesz jeszcze napisać możesz napisać w kolejnym poście, ale tak aby Twoje dwa posty nie były jeden pod drugim. Wyżej podałam Ci Regulamin forum, bardzo proszę o zapoznanie się ze wszystkimi jego punktami i stosowanie się do nich.

16. Koala2006

Temat zamykam

17. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

wogóle jest problem z kupowaniem florenów , ani przez telefon nie mozna ani smsem . naprawcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

18. SMOD_Atena

renatka-julka69 tak jak napisałam wyżej- problemy z płatnością zostały zgłoszone.
    Jak sobie życzysz jako Autor tematu to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.