Wyprzedaż rzędów pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 25 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

w galerii jest wyprzedaz rzedow pnacza, i moje pytanie jest takie, bo napisali ze nie zawiera itemow, czy bedzie mozna poustawiac na nich dowolne itemy? nie napisali o tym.

fg-1 lubi to.
  2. fg-1

fg-1 Komisarz forum

tak ,możesz ustawić dowolne itemy wymagane na polach 1x1 , 2x2 lub 1x2 , to co masz zbędne w pasku:)

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dzięki graczowi za udzielenie poprawnej odpowiedzi.
    Pozwolę uzupełnić informacje:
    Mamy następujące wartości pól: 1x1,2x1 i 2x2. Jest to tyle różnica, że pierwsza cyfra mówi nam o długości a druga o szerokości. Należy też pamiętać, że w przypadku pól 2x1 nie można postawić itemu Plażowy klub oraz łuków małżeńskich.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?

4. ginewracool

ginewracool Czeladnik forum

Proszę o odpowiedź, czy za nowe rzędy, które chce kupić moge zapłacić zwykłym przelewem, jeżeli tak to w jaki sposób?

5. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Pamiętaj, że pieniądze muszą znaleźć na koncie przed końcem wyprzedaży a zwykły przelew może dojść w terminie 5 dni roboczych. Masz opcję Przelewy24, może ta wersja będzie dla Ciebie dostępna.

płatno2.png
    Zobacz inne metody płątności w poradniku Rodzaje płatności.
    Następnym razem zamieść swoje pytanie w odrębnym wątku.

6. ginewracool

Nie ma w metodach płatności (przy chęci zakupu rzędów- w innych są) - płatności zwykłym przelewem. Mój bank niestety jest nieaktywny, dlatego pytam, jak inaczej można zapłacić za rzędy aby je kupić.

7. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Najlepszą,najbezpieczniejszą i najszybszą metodą płatności według mnie jest paysafecard.Kupisz go w co drugim kiosku i w wielu sklepach,a najłatwiej znaleźć odpowiednie miejsce sprzedaży w swojej okolicy wpisując w google"gdzie kupić paysafecard".Polecam!

8. ginewracool

Znalazłam sklep gdzie mogę kupić, ale nie wiem jak się tym posługuje i za ile mogę kupić. Nigdy się tym nie posługiwałam, ale jeżeli jest taka opcja, to jutro kupię. Domyślam się, że jest to zwykła karta z jakimś kodem, który się wpisuje przy zakupie np. rzędów.

9. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak,to kod numeryczny i wpisujesz go przy płatnościach.Dostepne są paysafecard`y o nominałach:10,20,50 złotych(o ile dobrze pamiętam) i zawsze możesz zakupić odpowiednią ich kombinację:)

10. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W poradniku Rodzaje płatności, który Ci poleciłam w TYM poście znajdziesz wskazówki jak należy postąpić w takim przypadku.

morellaa dziękuję za pomoc.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

morellaa lubi to.
  11. zletrafileskotku

nie mma;)

kupiłam to..i nie mam! dlaczego>?

ej! zrobiłam przelew! z konta ściągneło!!!! pisze zaksięgowane! a rzędów nie ma! co teraz mam robić?

napisałam!!!!

ptam co mam zrobic. bo to co tam pisza, jest nie jasne!

zostałam oszukana, nie mam ani kasy ani pnącza, do pomocy tez nie mozna napisac! brawo [ciach]

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

Niestosowne określenie usunęłam, post z wulgaryzmem usunęłam i upominam słownie, następnym razem otrzymasz punkty karne i blokadę konta na forum

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 stycznia 2017
  12. ginewracool

Nie, bardzo, bardzo dziękuję. Osobie "trochę" starszej ciężko, ale dzięki Wam, dam radę. Pozdrawiam

morellaa lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Do PT zawsze się da napisać.Sprecyzuj w czym tkwi problem z korespondencją.Tylko PT może wyjaśnić,czemu nie dostałaś tych rzędów.
    Ps.należy brać pod uwagę,że czasem trzeba poczekać,aż kwota zostanie przekazana na właściwe konto.Zdaje się,że jest adnotacja w płatnościach,że może to trwać do kilku dni.

14. zletrafileskotku

Próbuję napisać do PT to wyskakuje że nie podałam wszytskich danych! a podałam, no coz mam zrobic, od 20min probuje do nich napisac i bez skutku, nie da sie wyslac.

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To napisz do "zwykłej" pt,a nie tej płatnościowej.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zletrafileskotku napisz proszę spokojnie co jest niejasne, jaką formę płatności wybrałaś przy zakupie rzędu? Czy wylogowałaś się i ponownie zalogowałaś do gry? Czy formularz zgłoszeniowy wysyłasz zgodnie ze wskazówkami z poradnika:Formularz płatności.

foczunia84 dziękuję za pomoc.

17. zletrafileskotku

nie da rady tam wpisac nr konta ...nie mam pojecia czemu!

zrobiłam przelew tak jak zawsze, tak przelogowałam się, i nie ma...

Po raz kolejny łączę Twoje posty i bardzo proszę nie pisz jeden pod drugim bo otrzymasz punkty karne i blokadę konta. Korzystaj z opcji "Edytuj",

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 stycznia 2017
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Którą metodą?

19. zletrafileskotku

20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie obrażaj nikogo, bo nikt korzystający z Forum nie jest niczemu winny. Po opłaceniu trzeba poczekać, aż kasa dotrze do adresata, nie zawsze jest to w minucie. Sama pospieszyłam się z reklamacją niepotrzebnie - zakupiony towar był na koncie po kilkunastu minutach. Po za tym jest jeszcze duża liczba kupujących i to też trochę przedłuża. Nerwowość nie pomaga, wręcz szkodzi zdrowiu. Trochę pogody ducha i optymizmu - to pomaga.

foczunia84 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.