Opinie Wyprzedaż podwórkowa i tropikalna zagadkowa zagroda "Spolia"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

... głowy nie urywa ale też nie jest najgorszy ten event , sporo do zdobycia jest , więc po co mam trzymać te wszelakie dobra ? ... niech się coś dzieje w tej stodole xD:p;)

2. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Wchodze sobie na Forum-patrze a tu nowy event od dziś(wczoraj przegapiłam) myśle sobie hurra:D lubie eventy posprawdzałam i okazało sie że zwierza w stodole nie ma-pewnie sezonowy przeciąg wywiało_O. Poleciałam na targ- tam wszystko jest stanełam ładnie w kolejce(oczywiście z 2-metrowym odstępem co by wiecie, żaden wirus i te sprawy) noo i sobie nakupiłam, dobrze że mąż jeszcze śpi to nie widzi że konto o 40 milionów zubożało8).Teraz intensywnie myśle jak tu szybko odrobić:p

3. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

Kupiłem dwie zagrody i je zeżarło, nie wiem gdzie są :(

Edit: Już są.

gretag i magdusia668 lubią to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Odśwież proszę grę i poszukaj ich będąc na łące Bahamaramy. To tropikalne zagadkowe zagrody:)

gretag i magdusia668 lubią to.
  5. magdusia668

kupiłam 10 TZ i ... surokatek brak :cry::wuerg:>:( no to miecio został zamknięty w areszcie domowym , co by mi nie jęczał :p i pozostanie tam , na dłuższy czas . jak były modliszki ,to wydałam dużoooo florków i dostałam całe 0 modliszek , tak więc robię pauzę od kupowania 8)

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja kupuję pakiet , żeby nowość mieć .

7. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Pierwsze surykatki nakarmione, 8 zagród do zbioru za 5 godzin :p Oby wpadło więcej nowości :music::D

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zabawny event, tylko jakim cudem dorwać kilkaset zwierzaków w niecałe 2 dni lol, nawet jakby się miało tyle zagród to się wszystkie nie wmieszczą na całej Bahamaramie, hehe, niepotrzebnie wywaliłem 10 super pól z dzikiej z pokrzywą dla rysia :D a co zabawne wiatraczki dałem na nie ta eventówkę co trzeba a miałem tylko 3 :D

trzeba było dać na gniazda dla papugi heheh

tak to jest jak się człowiek rzuca przed przeczytaniem jak długo coś trwa :D będe mieć nauczkę na przyszłośc, oczywiście nie robię :D

9. kevin

kevin Forum Pro

chyba komuś zaszkodziła kwarantanna

tereska1108, magdusia668 oraz gretag lubią to.
  10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Można kupić :)

11. MOD_Cookie

Zawsze możesz kupić modliszki po 800 tys. za sztukę, kto bogatemu zabroni :D Ja eventu nie robię, ale przynajmniej kilka milionów na targu złapię. Przy takiej ilości zwierza i tak nie byłabym w stanie go ukończyć:oops:

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

W sumie to tego zwierza potrzeba z danego gatunku najwięcej 90.
    Zawsze jak jest event z wypadajkami z zagród, to staram się kupować zwierzynę na targu po korzystnych cenach.
    I robiąc ten event nawet nie zauważę ubytku zwierzyny.

Kupiłam 2 zagadkowe zagrody, jedna dała surykatki :p

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie obronię tego ewentu jeśli chodzi co chcą za co,
    koty w worku, złote banany, tego nie lubimy,
    ale skrzyneczki ... popatrz nawet ze złotem jest.:)
    O ewencie zapomniałam, wysiałam z opóźnieniem, a sprzedaję zwierza cały czas.:pxD

14. WłoskaHacjenda

WłoskaHacjenda Naśladowca mistrzów

Nie mam grama silnej woli - miałam nie robić eventu, ale się ugięłam i posiałam badyla. :p A co będę zwierzaki kisiła w stodole, niech się przewietrzą. :D Chociaż dzisiaj łatwo posiać nie było, 6 razy mnie z farmy wywalało, szlag mnie trafił i na 3 godziny odpuściłam. Dojdę tylko do etapu modliszek (nie planuję kupować), ale co się uda wyciągnąć to moje. ;)

15. niebo016

niebo016 Generał forum

-.-Jedna figurka oferuje skrzynie bonusów co 32 godziny 5 ładunków, znając moje farmerskie szczęście dostane bonusy PD/TPD Lepsze są Bonusy do stodoły ale one są za bardzo ekskluzywne i rzadkie żeby je zdobyć:oops:

16. magdusia668

i ... po evencie :D skończyłam i teraz sprawdzę te cud zagrody xD;):p

edit; mam surykatki i modliszki :D:inlove::)

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2020
  17. WłoskaHacjenda

WłoskaHacjenda Naśladowca mistrzów

Super, gratuluję. :) Znając moje szczęście nawet cienia surykatki nie zobaczę. :p U mnie za chwilę badyl będzie całkowicie wysiany, więc czas na pozbycie się zwierzaków. ;) Z ciężkim sercem będę to robiła, bo nie mam ich za wiele, pozbędę się większości ze stodoły. Ach te dylematy gracza... ;)

18. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Kupiłam jedną zagrodę i mam nowość, surokatki :)

19. MOD_Cookie

I z 8 zagród wpadły kolejne surykatki i różowe pandy :inlove: Oprócz tego 2x manty, czerwone małpy, pomarańczowe anakondy i żółte żyrafy :p 7 nowych zagród jeszcze "rośnie" i mam nadzieję, że znowu wpadnie coś fajnego :D

20. kamilcia4666

kamilcia4666 Generał forum

kupilam 11 zagrod zobaczymy co jutro wypadnie poprosze o jakas nowosc hehe

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.