Opinie Wyprzedaż świątecznego zwierzęcia domowego

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Jeżeli pytasz poważnie, to są gracze którzy kupują różne rzeczy w grze nie kierując się ich przydatnością tylko chęcią ich samego posiadania ( miecia ) xD z sobie tylko znanego powodu.

mieczu, gretag oraz onkapinka lubią to.
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Prawie zeszłam jak zobaczyłam cenę wiewióry i jej przydatność.. :cry:
    Nie mogę jej kupić :(

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a mogli miec kasiorke bez sprawdzania;) dajac te 30% dla roslinek na bahamie;)

4. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Czy to coś to kiepski żart? trzysta florenów za taką qpe
    Przecież to nie jest warte połowy tego, o wiele słabsze od smoka czy sowy, bo tylko na eventówke działa.
    żałosne.

5. mieczu

mieczu Baron forum

dzięki za odpowiedź, tak podejrzewałem, ale nie byłem pewny...

Dorota1020 i bari06 lubią to.
  6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No gdyby tak było to pewnie wydałabym ostatnią kasiorę bez zastanowienia, a mężowi bym powiedziała: zobacz, jaką piękną wiewiórkę Ci kupiłam pod choinkę zamiast realnego prezentu :p:p;);):D:D

7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

jako,że ja też centuś krakowski od urodzenia, wiewiórki nie kupię, wolę iść do parku Jordana pooglądać nie pixelowe okazy:):):)

QUOTE="agbiko, post: 278319, member: 2743"]To jeden z itemów dostępny w wyprzedaży

[​IMG][/QUOTE]
    ja tego itemu u siebie nie widzę:( patrzyłam w sklepie w zakładce itemy i tam go nie ma

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2014
    jolantos i Renia1920 lubią to.
  8. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

ja tego itemu u siebie nie widzę:( patrzyłam w sklepie w zakładce itemy i tam go nie ma[/QUOTE]

Bo to chyba od jutra od 10 :)

chris975 lubi to.
  9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Bo to chyba od jutra od 10 :)[/QUOTE]
    a dzięki:) idę popatrzeć na wyprzedaże:)

chris975 lubi to.
  10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a ten item to zadna rewelka ... 500 tpd co 12 h i na 4 pola...to wychodzi 125 na 1 pole-troche cienkawo..:eek::oops:za kasiure to powinien byc porzadniejszy a tu w eventach lepsze niz ten..

11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dokładnie , ta Zjeżdżalnia to żadne halo , no jedynie 12h lekko ją ratuje.
    Zdecydowanie bardziej opłaca się zainwestować w wyprzedaż wejściówek (po Nowym Roku ma być) i zawalczyć o kwiaty. Jakieś emocje będą i korzyści większe.

Odnośnie Wiewióra to jak się zastanowić głębiej jego przydatność jest totalnie bez sensu.
    Większość czołówki i tych co żyłują na maxa PD , która byłaby pewnymi klientami , bardzo często odpuszcza eventy z wiadomych przyczyn 8).
    Do tego jabłecznik rozdawany za darmo (niedawny kod , Kalendarz) na targu jest za grosze.
    Widać znowu ktoś miał zaćmienie z pomysłodawców , te +30 % mogło być na ogrody (wspominałem już o tym) , albo jak pisał Norbi na badyl z Baha.
    Coś nie tak z logiką , ale w sumie to nie mój problem.
    Po lekkich wzlotach znowu zaczyna się tendencja spadkowa.
    No , ale co my tam skromni userzy wiemy;).
    Lipa i tyle.

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2014
  12. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Dołączam do grona centusi i nie mam zamiaru dać się wydoić z bezcennych florków,wolę wydać w realu złotóweczki na coś, co mi się przyda>:(:wuerg:

Renia1920 lubi to.
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A ja myślałam, że to będzie pierwsze jajo, które będę miała - i skończyło się na myśleniu, ponieważ go nie kupię:p.
    Jest za drogie na taki bonus.

14. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Wiewiórka śliczniutka, ale za taką kasę z marnymi 30% PD na roślinki eventowe, to nie ma opcji żebym się skusiła;) Szkoda kasy...poczekam, aż BP wpadnie na bardziej opłacalne jajaxD

15. iwonanana

iwonanana Baron forum

Nawet nie zawieszam mysli jednej nad zakupem. Moze p. V. wyrowna super prezentem nasze emocje.... O jednej "niespodziance" juz wiemy, calkiem, calkiem.

-Wiewiora- lubi to.
  16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

O kurcze, nie doczytałam że zajmuje aż 4 pola :oops: zmieniam zdanie. :eek:

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Na szczęście dla mojej kieszeni itemy mnie nie ruszają. Jajo mam tylko jedno - zamek chmur dający babeczkę i to tylko dlatego że był do wygrania w evencie. Z kupnych itemów mam chyba tylko Kocianę dającego co tydzień 1 złoty banan. Tak więc szanse na to,że skuszę się na kupno wiewiórki są zerowexD
    Z drugiej strony tak jak jestem pewna że nie kupię wiewiórki, tak jestem pewna, że nie przejdę obojętnie koło TS-ówxD Jak nie kijem go to pałkąxD

18. chris975

chris975 Fanatyk forum

299 fl czyli 40 zeta za taki kiepski bonus?
    Nie, dziękuję :)

Renia1920, Dorota1020 oraz Mojabonanza lubią to.
  19. pusia24_48

pusia24_48 Baron forum

no nie-za taką kasę nie kupię.Nie warta skórka za wyprawkę.Przesadzili

20. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Nie kupię tej prześlicznej wiewióry, powody j.w. podali inni farmerzy. A właściwie to już nie gonię za PD bo nie ma po co.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.