Opinie Wyprzedaż świątecznego zwierzęcia domowego

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Taaak niby tak ale odpowiedzi na pytanie ile procnt z zakupu idzie de facto na studnie nie uzyskalismy na forum czyz nie?rownie dobrze mozna domniemac ze0.01% a rownie dobrze ze 100% no coz..durnostojka stoi i oko cieszy i daje poczucie ze sie zrobilo cos szlachetnego ;)
    dokladnie tak 1 zbior eventowki ktora ma zazwyczaj zanizone pd czyli wychodzi na to samo co zbior normalnej rosliny bez dopalaczy-postoje dziekuje ;)
    pewnie sporo osob kupi dla miecia...ale tez znajda sie tacy ktorzy sie beda tu zarzekac a pozniej w przypadkowym screenie lub luznej rozmowie wyjdzie ze jednak miecio pokusil petenta :D

2. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ja rozumiem BP, cienko przeda i z czegos musza miec kase, wiec wystawiaja roznosci na sprzedaz. czemu Cie to zniesmacza? Darmowe prezenty tez ostatnio rozdaja, wiec sie wyrownuje. Ja nie kupie, ale znajda sie tacy co kupia i niech se ma BP, zeby tylko gra hulala bez zawieszen, to jest ok. Maja duzo pracownikow, gra rozbudowana i rzeczy na sprzedaz moga byc. Mnie denerwuja niedopracowane ewenty, ale to tez znosze, bo lubie robic ewenty, zadania, misje, siac i hodowac. Milego dnia. Wiecej luzu miejmy na ogloszenia.

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

A to co za atrakcja???? hmmmm???[​IMG]

Juz lece do sklepu..nogi lamie...WOW...ale sie wysilili 30%PD na eventowe hahahah

Pan V strzelil konceptem , jak lysy grzywka o parapet...chyba sobie ta wiewiorke moze do domu zabrac i w swieta orzeszkami karmic.

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja Ci powiem czemu mnie osobiscie to irytuje dlatego ze utrzymujemy trupa-fantasyrame...doja z nas a trup funkcjonuje -mnie osobiscie to mocno wkurza

iwonanana, aniusia64 oraz bari06 lubią to.
  5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Onka spokojnie to dopiero w czwartek ją sprzedają , zdążysz a nogi przed świętami się przydają całe xDxD

gretag, bari06 oraz onkapinka lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tak sobie siedzę i myślę...(zdarza mi się od czasu do czasu ;) )Jakby taki zwierz,rząd,czy inna "atrakcja",kosztowało 45 Florenów,czyli u nas 7,38 zł...Nie lepiej na takim geszefcie BP by wyszło?Może i ja bym wtedy kupiła a sądzę,że wiele osób również.Może panie V nie ceną a ilością sprzedanych bzdecików kasę lepiej robić?:p

7. halinab

halinab Okazjonalny autor

Ale się uśmiałam jak zobaczyłam cenę 299 florenów. Nie wiedza już ile by chcieli za marne jajko co prawie nic ciekawego nie daje.Ta gra spada na najgorsze. Coś gorszego bym napisała ale nie mogę, bo mnie pomału zaczyna to denerwować. To ma być gra żeby zachęciła do dalszej gry a nie widać żadnej poprawy tylko kasa i kasa. Nie kupie

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Żeby nie było - mnie tam wszystko jedno.
    Wiewiórka ma cenę za wysoką w stosunku do korzyści, jakie daje - w każdym razie ja to tak oceniam.
    Ale oczywiście każdy może sobie wydawać własne pieniądze tak, jak mu się podoba.
    Martwi mnie tylko, że przez te 10 miesięcy mojej gry ilość takich ofert dramatycznie wzrasta... a jednocześnie brak jest takich darmowych (albo płatnych w walucie gry, czyli SG) zachęt do dalszej zabawy.
    Mnie to w sumie nie dotyczy, z farmy przeniosłam się na forum (a farma służy jako konto dostępowe)...
    ... ale gdybym się uparła wydać 300 florków, to zdecydowanie postawiłabym na 5 zjeżdżalni z całkiem innej oferty 8)

9. mapelle

mapelle Młodszy ekspert

Ja tam się nie bulwersuje. Cena dla mnie nie warta tej wiewióry, ale nie ma co się "emocjonować" :) Może ktoś uzna, że mu się opłaci i kupi.

iwonanana lubi to.
  10. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

matko jaka cena nie wydam tyle florenów niech zapomną za taką kwotę wole kupić kombajn i młyn

bari06, picantinio2012 oraz mieczu lubią to.
  11. Kasialka

Kasialka Generał forum

To pojechali po bandzie z tą ceną. I tak nie zamierzałam kupować, ale ta cena mnie rozbawiła :D

bari06 lubi to.
  12. jacekf

jacekf Komandor forum

tego co wymyslil taka cene za tego wiewiora , to powinni zwolnic z tego bp. przeciez to normalny strzal sobie w kolano.....
    nikt , raczej tego nie kupi. no chyba ze dla samego tzw. miecia.............

bari06, mieczu oraz halinab lubią to.
  13. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

to ja się powtórzę i w tym temacie

aktualna gramatyka BP, wszechobecna deklinacja czarodziejskiego słowa... xD

kto? co? - KASA
    kogo? czego? - BP potrzebuje ? KASY
    komu? czemu? - BP się przygląda ? KASIE
    kogo? co? - BP wszędzie widzi ? KASĘ
    z kim? z czym? - BP się prowadzi ? z KASĄ
    o kim? o czym? - BP marzy ? o KASIE
    o ! KASO ! - chodź do mnie

przykre to jest trochę...:(

Dorota1020, bari06 oraz mieczu lubią to.
  14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ale wymyślili , cena wiewiórki z kosmosu :wuerg: i bonus w stosunku do ceny marny. Nie mam zamiaru kupować. Wolę wydać FL na kombajn. Ale zastanowię się nad kupnem zjeżdżalni , która sama da więcej bonusu TPD niż jakby stała na pnączu.

mieczu lubi to.
  15. iza_79

iza_79 Książę forum

wymagasz od pana V bycia handlowcem? ej nie ten kierunek pan ukończył, a do handlu to serce trzeba mieć :D

ankagdw, Mojabonanza oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. mieczu

mieczu Baron forum

faktycznie nad zjeżdżalnią też i ja rozmyślam, bo ciekawa to oferta, a co do wiewiórki to nie dla mnie, rzadko kiedy mam na koncie tyle florenów, a nawet gdybym miał to by mi było szkoda na nią wydać...
    a co Wy z tym mieciem ciągle tak tu wyjeżdżacie na forum, oświeci mnie ktoś o co chodzi??
    ...bo ja Mieczysław mam na imię, hehe

17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Mój Miecio jest w stanie lekkiej gorączki przedświątecznej i chyba będę w stanie go przekonać, że ani mnie ani jemu ten wiewiór (jakże przecudnej urody) nie jest koniecznie, niezbędnie potrzebny :) Chociaż rudy to również mój kolor umaszczenia (nie prawdziwy niestety jedno farbowany):p:p
    A tak serio to pamiętam jak jeszcze niedawno przy wielu eventach było 2xPD z roślin, albo z zagród. Czemu pomiędzy tym gąszczem promocji, wyprzedaży i super okazji za realną gotówkę, nie dadzą nam tych darmowych atrakcji. Przecież firmy to nic nie kosztuje, a mnie osobiście zachęciłoby do inwestowania prawdziwej kasy. Gdzie jest expres, gdzie 5xPD z drzew, gdzie inne darmowe eventy? Chyba BP nie zna powiedzenia, że więcej much złapie się na kroplę miodu, niż na całą beczkę octu :)

18. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

jakiej zjeżdżalni, bo nie jestem uświadomiona ?? ok, już się uświadomiłam, chyba warto...

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2014
    gosiagosia60 i bari06 lubią to.
  19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

To jeden z itemów dostępny w wyprzedaży

bari06 lubi to.
  20. lisa0411

lisa0411 Czeladnik forum

bari06 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.