Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hahaha o tym samym pomyślałam xD :cry:

2. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

zebrałam eventówkę z trzech łąk z dużych pól, bo bokach rzuciłam podobny czasowo słonecznik na małych ;) jeżeli oni zwiększyli wypadalność to ja jestem święty Mikołaj -.- wyleciało mi 17 sztuk fiolki :wuerg:

miwi45 i waderówek lubią to.
  3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

i to by się zgadzało z postem norbijasa..... zobaczę za 3h ile poleci z tych niedźwiedzi.

4. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

O to szalenstwo i szal widze..;)xD

A tu takie debaty o ilosci stoliczkow do Mary wczoraj byly..niepotrzebnie- bede szczesliwa jak dociulam do pnacza :D

5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

no i kolejne przeprosiny ...

waderówek, anna0089 oraz marciaaa84 lubią to.
  6. aisunel

aisunel Generał forum

Za chwilke bede zbieral identyczny uklad,bedzie porownanie,wypady mnie nie interesuja,trafilem zagrody + 1,kury,kurki,cipcip do oporu,na noc jakas grubsza zwierzyna i od jutra ten jakis ewentowy:pPrzeczytalem dopiero rekompensaty,koleiny strzal w kolanko p.Varuma,a kolanka sie dlugo goja,zbliza sie wielki spadek finansowaniao_O

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Nowe info:

Witajcie Farmerzy,

Zaniepokoiły nas Wasze opinie dotyczące niskiej częstotliwości wypadania pustych flakoników i faktycznie, po sprawdzeniu okazało się, że wskaźnik ten nie działał zgodnie z zamierzeniami. Dzięki poprawce zwiększona została częstotliwość, jednak bardzo przepraszamy za tę sytuację i rozumiemy, jak jest to frustrujące. Dodamy przedmioty specjalne do pakietu rekompensat, który zostanie udostępniony jutro, by każdy miał szansę zakończyć event mimo początkowego niskiego wskaźnika.

Bardzo przepraszamy za wszystkie problemy w tym tygodniu!

Pozdrawiamy,​

Powiem tak.... mieszają motają.... przestawiają i sami się w tym gubią 8)

8. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Ok..i to dobre- mam jedna lake w zabach na SP- beda za dwie godziny- ciekawe czy chociaz 20 flakonow wypadnie :)

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

BP mnie w tym tygodniu kompletnie rozbraja:D Jak nic zatrudnili nowego kurkowego. Zamiast w lewo kręci w prawo, zamiast prawo w lewo i już drugi event z kolei nam rozwalaxD

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

bacowa70 to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu prywatne pytania. Post usunęłam.

bacowa70 lubi to.
  11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

szybko straci robotę ;)

12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

13. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jak nic nowy szef od kurkow jest xD

Czyli rozumiem jakies tam flakoniki wpadna w tej niezwyklej rekompensacie jutro? Rany Julek..ale nas rozpieszczaja 8)

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale mieszają.
    Przez te ich babole, a tym samym moje eksperymenty, będę mocno w plecy z flakonami.
    Jakby nie mogli wyłączyć gry na dzień, dwa, nawet trzy i porobić co trzeba, tylko przeprowadzają operację na żywym organizmie.
    Poczytam Wasze relacje z wypadajek po zmianach i może spróbuję wrócić do drzewek, ale to dopiero rano.

15. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Hmm z drzew 1 pole (w tym baobaby) -32 puste flakony. Z 2 pół koniczyny 94 puste fiolki.

17. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

no puste, bo miały być puste;)xD

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czyli jest normalnie;)
    a odnosnie propozycji bacowej.....nie interesuje mnie cos takiego......

Sookie i oset53 lubią to.
  19. aisunel

aisunel Generał forum

Oj ilez, w tym ewencie przeleje sie galaretki,szlamu,brei,nic tylko wspolczuc,komu..:p.Baza przygotowana na jutro,zwierz na noc sie prezy,ole,ole, walczymy,"jutro koncze":D

oset53 i magdusia668 lubią to.
  20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czyli nic nie zmienione, skoro z dwóch pól na start miałem 60, a teraz z jednego dało 30?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.