Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Otrzymaliśmy informację, że zwiększona została szansa na wypadanie przedmiotów ze zbiorów.

Teraz?

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Oj szaleje ta nasz BP coś im nie wychodzi...chociaż co tu się dziwić jak event goni event..ech gdzie wysiać te tyś zielska :cry::cry::oops:

3. 6elka4

6elka4 Baron forum

To są prawdziwe otchłanie widzęxDnawet powiedziałabym czeluście. U mnie z całej farmy drzew + manufaktura i menażeria wypadły 132 flakoniki i z rozsiewu 8 fiolek,szału nie widzę,mary też niexDxD;)

4. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Hm, to zaczyna być zabawa zwiększonego ryzyka:eek:
    Nie znam sie na tym, ale po tylu latach doświadczenia, rzeczywiście trudno porobić właściwe ustawienia?

5. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Po szaleństwie wypadajek z królowej karnawału dmuchają na zimne xDxD ale że przesadzili z przykręceniom kurka to wiemy-.- i chyba oni również... Ciężko im wybalansować :cry::cry:xD

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wielka mi teraz łacha, że odkręcą kurek... Jak sobie postawię na noc 120 zagród 18h, to czy kurek przykręcony jak dotychczas czy na maksa odkręcony, to pewnie te 120 flakoników mi wyleci...

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zawór odkręcony.

Myślę, że to była próbka wypadalności, jakiej możemy się spodziewać w przyszłości (koszyki królowej).
    Po wczorajszym wysypie (tym bez kasztanka), zawór zakręcili i zapomnieli przestawić na dzisiejszy ewent.
    Dlatego tak cienko poszło na start.
    Jeżeli mam rację, to faktycznie mają tam niezły, hm...nieład?
    Żeby zrobić całość, muszę po pierwszym, niedzielnym zbiorze, mieć nazbierane tyle flakonów, żeby resztę dorobiła polana.
    Ile?
    Nie wiem.
    Zobaczę jak teraz będą lecieć.

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To już naprawdę nie jest śmieszne.:oops:
    Jestem daleka od teorii spiskowych, ale poczynania BP coraz bardziej mnie wkurzają. Gracze widząc jak lecą wypadajki użyli kasztanka, wypaćkali SN, a inni SP na przyspieszenie wzrostu zagród.
    Normalnie kolejny raz ręce opadają.

9. czako1980

czako1980 Stały bywalec

dokładnie teraz? jak wszyscy pozbierali "najgrubsze ":wuerg:

10. frixi77

frixi77 Ambasador forum

kolejny krytyczny błąd za bardzo przykrecony kurek....ale jest nadzieja ze odkręcili:p:p:p:p:p:p

11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

szkoda, że się ciut spóźnili...

12. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Na trzech polach pierwsze i drugie po 202 drzewa i całe trzecie pare mniej i jest 600, i nie problem żeby zmieścić 600, tylko problem z flakonikami, bo przy tej wypadalności jak bym te same 20h drzewa trzymał do końca eventu, to akurat starczyło mi by falkoników, a gdzie eventówka i fiolki.

Czarno to widzę :(

13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Czy rzeczywiście był taki wysyp?

3 łąki miałam z krokusem, po bokach drzewa normalne, 2 manufaktury i menażerię z kogutami
    wypadło mi 113 koszyków słodkości.
    Pamiętam lepsze rezultaty.

14. frixi77

frixi77 Ambasador forum

hehe ciut ....szkoda słów normalnie
    A poteM żałosne rekompensaty nam dają ...żenada do kwadratu

15. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

coś chyba będzie ciężko zrobić cały , ale co się uda to się uda

6elka4 i magdusia668 lubią to.
  16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Też nastawię za Twoim przykładem, tylko żebym jutro pamiętała po co on dzwon:wuerg::cry::pxD

17. miwi45

miwi45 Weteran forum

Witam :)
    O ile Królową Karnawału uznałam za "wypadek przy pracy" i byłam ostatnia do rzucania kamieniem, o tyle kolejna wpadka, tym razem z przykręconym kurkiem, już tak pobłażliwie wobec BP mnie nie nastraja.
    Pod rozwagę BP daję takie stare powiedzenie mojej babci: jak ci ktoś powie, że jesteś świnia- nie wierz mu, jak ci to powie drugi raz - nie wierz mu, ale jak ci to powtórzy po raz trzeci - idź i kup sobie koryto. 2 razy mamy za sobą ;)
    U mnie Leśna Polana w drzewkach, głównie 20h, łąka w irysach (potrzebne do szklarni) i kolejna łąka w długich zagrodach i warsztatach- jajka strusie, trufle, kacze pióra + rozsiew berberysa z SN - efekt: fiolka 59, flakonik 43 szt. Szału nie ma. Przez weekend będę siać tylko berberysa, a potem się zobaczy ;)

18. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

martucha1699 Twój post nie dotyczący tego wątku usunęłam.

Jeśli chodzi o Garncarnię to jest to fabryka na Bahamie i tam jej należy szukać.
    Dodam tylko że wymagany jest odblokowany posąg dla anakondy.

Na przyszłość z pytaniami zapraszam do działu Pomoc.

19. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Jak odkręcili kurek to gitara, tera 120 Kurników na arenę, 6 zbiorów i komplet Flakoników :)

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Tylko ze,Niemcy pisza o zwiekszeniu tylko wypadania flakonikow.......
    Leider wurde hierbei festgestellt, das es einen Fehler in der Einstellung für die Droprate des Flacons gab, so das es weniger Dropte wie geplant.

Die Drop-Rate wurde nun mit einem Hot-Fix erhöht.
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/gebäck-der-leere.80801/#post-3756459

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.