Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Flakoników pustych mało ale w ogóle to lecą.
    Widzę, że maks połowę uda mi się zrobić. Najbardziej podobają mi się ceny towarów potrzebnych do eventu.
    Np. do hodowli na sprzedaż wybrałam sobie owce a one po 24 tys. SG na moim targu schodzą :)
    Także ostatnie chwile i ja sobie co nieco posprzedaję.

2. rysio

rysio Półbóstwo forum

100% skonczone. Po ukonczeniu 8 poziomu ilosc wypadajacych flakonow spadla o 60-70%

3. czechu79

czechu79 Generał forum

Ja to tak kasztana pognałem że po skończeniu zostanie mi jeszcze ok 400 fiolek w stodole xDxD:cry::cry::cry:xDxDxD ach ta moja matematyka xDxDxD:cry::cry::cry:xDxD
    Flakony na styk robiłem w oazachxDxD

4. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

zaczęłam robić event 2 dnia(miałam nie robić),jestem na ostatnim zadaniu(muszę wyprodukować lśniący puder)i będzie koniec....pozostało ....pusta fiolka-279,pusty flakonik-327,berberys-1237.....kiepski ze mnie matematyk;)

farma 131
    wyspa 397

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie 21/24,,ewent do jutra,,pnącze hula,,może zdążę może nie,,ze mną tak zawsze:D:D

6. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Udało się! Dzięki Waszemu wsparciu. Jajo stoi !!!! Trzymam kciuki za pozostałych.

7. ewanta

ewanta Komandor forum

czekam na puder- motyle pracują i pracują ale słabo im idzie-brakuje jeszcze 7 sztuk /wczoraj było 10/ a wełny 4. wełna będzie gotowa ale puder... mam 3 perfumerie - za 4 godziny zbiór, rano drugi - to daje 6 sztuk, a gdzie ta siódma????? chyba będę musiała kupić za ... 197 tysięcy!!! albo użyć super paszy - to drugie rozwiązanie chyba tańsze

8. magros

magros Nadzorca forum

witam zle zrobilam ostatni flakon zamiast czekolady wcisnelam wanilie i musze czekac na 44 fiolki zeby skonczyc event brak czekoladowej galaretki

9. czechu79

czechu79 Generał forum

Ja bym w ogóle SP pocisnął ;)
    Jajo na wybiegu, a efekt odpalenia pnącza to jutro.
    W sumie dzięki temu ewentowi ,a raczej nagrodom PD w nim- skoczyłem jeden poziom w tydzień xD
    Teraz czekam z niecierpliwością na info o wydarzeniu z wierzbą- mechanika już znana wyrocznia pokazała ;)

10. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

zrobiłam !!!! ale w ostatnim zadaniu kupowałam drzewa i lśniący puder bo brakło i poooooszłłoo 3 mln nie mam sił dobrze ze nie widać nowego eventu powodzenia walczącym i gratulacje dla skończonych

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

12. czechu79

czechu79 Generał forum

A i dziękuję za wsparcie w postaci pustych flaszek
    Te co mnie pozostały to proszę nie wymieniać mam zamiar napełnić je swojskim samogonem i udać się z wizytą do Zielonki :pxDxD:cry::cry::cry:xDxDxD

Ostatnie edytowanie: 9 października 2018
  13. ewanta

ewanta Komandor forum

no już pocisnęłam xD a nuż jutro będą konserwy i się nie uda skończyć- lepiej nie czekać na ostatnią chwilę...

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kpiłam 18 pudrów,,poszło 8 mln,,,buuu,,jeszcze 2 galarety czekoladowe,,i koniec będzie

15. aisunel

aisunel Generał forum

No przeciez jest BB:D

miwi45, ziutek7770 oraz magdusia668 lubią to.
  16. alexsandra1113

alexsandra1113 Forumowy żółtodziób

wszystko sie zgadza grafika wyskakuje z drzew zagrod i zagrody baby boom ale ne nalicza mi ilosci

aleksandra i magdusia668 lubią to.
  17. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Posty nie wnoszące niczego nowego do tematu wątku usunęłam.

alexsandra1113 spróbuj wyczyścić dane przeglądania i zalogować się ponownie do Gry lub zmienić przeglądarkę.

Jeśli nie pomoże zastosuj się do wskazówek z Poradnika: Gdy gra nie działa
    W ostateczności napisz, proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej

Na przyszłość zapraszam do działu Pomoc

18. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

A jednak się udało! Jutro na śniadanie muszę przygotować czekoladową galaretę i ostatnia patera będzie zapełniona.Trochę dokupiłam, ale sianogrosze ze skrzynek pięknie zasiliły moje konto. Dziękuję Sąsiadom i Znajomym za współpracę przy evencie!

magdusia668, Mamcia493 oraz camelll lubią to.
  19. alexsandra1113

alexsandra1113 Forumowy żółtodziób

dziekuje za pomoc

magdusia668 lubi to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

melduję , że skończyłam ;)
    zostało:
    45 sztuk berberysa
    303 - fiolek
    367 flakoników

a tak się bałam o wypadajkixD