Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Spróbuj dzisiaj z oazami. U mnie się sprawdziło

2. czechu79

czechu79 Generał forum

Mnie też mało leciało to puste fiolki podgoniłem kasztanem ,a flakony w oazach
    Byłem w czarnej dziurze z tym ewentem teraz czekam tylko na ostatnią ewentową by wyrwać jajo czarnej marze xD:cry::cry:xDxD

3. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Jajo mary już moje , powodzenia dla walczących ,gratulacje tym co ukończyli. Miłego popołudnia farmerzy

4. anna0089

anna0089 Książę forum

Po pnączu jest łatwiej. Jeśli zależy ci najbardziej na marze to można wybrać jeden stół bez flakonów i idzie do przodu :)
    W temacie, ewent ukończony

Przez pierwsze dwa dni na wszystkich polach zagrody- koty,świnki z bonusami zbierałam prawie 3 zbiory na dobę. Z takiego pola sypało mi się ok 34-37 flakonów. Po bokach drzewa xxl. Potem już spokojnie terorbadyl. Nie ścigałam się z czasem. Ewent spoko. Uważam że cząstkowe nagrody były bardzo dobre , myślę o dużej ilości PD. Życzę powodzenia jeszcze walczącym :inlove:

5. Bajka

Bajka Zaawansowany

Mara już w zasięgu ręki - za ciut 2 godz zbiór berberysa.
    Truskawkę zrobiłam a teraz mam dylemat czy wanilię czy czekoladowe.
    Co wybieraliście?

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wanilia ma dużo PD i SG i to wybierałam.

7. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dzięki - też o tym myślałam:D

magdusia668 lubi to.
  8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja dzięki PD z eventu i z tego co na pnączach i farmie przeskoczyłam 1 poziom w 1 dzień. :D Wczoraj odebrałam marę
    i widocznie BP uznało, że jestem bardzo pracowitą farmerką, bo wieczorem "dało";) mi pakiet uciecha farmera:D:inlove:- wejściówki, nawozy, SP 250% pd na 2 dni:inlove: i ... smocze jajo:inlove::inlove::inlove: bombaxD:inlove:

9. Bajka

Bajka Zaawansowany

Za ile ten pakiet? :D

magdusia668 i pretorianka lubią to.
  10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Gratki. Ja dla odmiany, to typowy farmerski leń i obibok. ;) Ale i do mnie też przypuścili atak rano, jak tylko się zalogowałam.xD
    To jakaś zorganizowana akcja, mówię Ci.xD Atak był skuteczny.:pDałam się skusić tym przecherom. xD
    I mam pakiet pt: Sukces farmera :eek:xD Item na floreny. i jajko wampira albinosa , i sporo innych dobroci. I cena okazyjna. xD
    No i jak miałam nie kupić, no jak ?

Edit: Wybrałam truskawę i wanilię.

Ostatnie edytowanie: 9 października 2018
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

a wzięłam wanilię

magdusia668, Bajka oraz pretorianka lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

xD
    Z tego co pamiętam za 14,99 :) Teraz mara się wykluwa obok smoka. :D;)
    A pewniexD też bym brała:p Chociaż albinosa mam - chyba od renzo ale nie wiem dokładnie. Smok i mara u mnie po raz pierwszy. Gratuluję zdobyczy:) nawet kupionej;) w końcu dla wybrańców jest:D

13. Bajka

Bajka Zaawansowany

Orzesznikami mnie ostatnio zasypywali chociaż i wiednia tez mam sporo.
    Wybrałam wanilię - żal mi tylko tych 10 gwiazdek ale PD i SG były bardziej kuszące:pxD

Dzisiaj rano przeszłam poziom - doszło z wanilii sporo PD to może wieczorkiem też wskoczę na drabinie poziom wyżej:music:xD:D

14. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, mnie oferują "wsparcie farmera", ale to nic powalającego, za godzinę mara będzie moja więc to wsparcie już mi nie potrzebne..

magdusia668, Daisy44 oraz pretorianka lubią to.
  15. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

a co ta mara daje bo na zbior trzeba dlugo czekac

magdusia668 lubi to.
  16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

PD/TPD po wykluciu: 500
    Efekt po transformacji w Twierdzę nocnej mary: +20% PD/TPD przez 20 min co 10 h

17. misiekfarma

misiekfarma Forumowy żółtodziób

Jajko nocnej mary jest za 24 stolik? U mnie chyba cuda jakieś , jajko w ogrodzie a ostatni talerzyk pusty.Wychodzi na to że brakuje mi jednej galarety...

anna0089 i pretorianka lubią to.
  18. alexsandra1113

alexsandra1113 Forumowy żółtodziób

słuchajcie nie nalicza mi od wczoraj pustych flakoników ma ktos jeszcze taki problem ?

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Puste flakoniki lecą z drzew, zagród i warsztatów.

A jak masz je na polach, to sprawdź w stodole w zakładce Inne.

20. czechu79

czechu79 Generał forum

Na rzeżusze i sałacie tak jestxDxD:cry::cry::cry:xDxDxDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.