Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

pnącze dynda :inlove: jeszcze dwa stoliki i będzie mara..:pale puste fiolki mnie zastopowały więc goździk rozsiany i czekam do rana..za to wypadło flakoników 500 ponad stan..o_O:) Trzymam kciuki za walczących i gratuluję tym co skończyli :D

2. halina54

halina54 Hrabia forum

Pnacze jest.. jeszcze tylko 30 flakonikow i jutro bedzie mara..U mnie nie sprawdzily sie zagrody tylko drzewa na lesnej

3. Yria37

Yria37 Czeladnik forum

i zakończone :)
    teraz coś na uzupełnienie stodoły i można spokojnie spać
    powodzenia walczącym

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zaczęłam sianie wczoraj wieczorem, więc zero szans na ukończenie :)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Co prawda pomyliłam breję ze szlamem, ale skończyłam wreszcie. :D

Mam marę, mogę iść spać.;)xD

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ja polecam drzewa xxl u mnie ładnie sypało

7. ewanta

ewanta Komandor forum

ja jednak powalczę przy 12 stoliku o sadzonki - brakuje 6 sztuk wełny i 10 pudru- warsztaty wystawione tylko czy do jutra zdążą naprodukować....
    wełna u mnie na targu po ponad 60 tysięcy a puder... 125000!!

8. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam w końcu z wielkimi bólami i ja mam marę i wyższy poziomxDślicznie dziękuję moim wszystkim darczyńcą jesteście kochani:inlove::DRWM41 :inlove:buziaki Ty wiesz za co:p;):D

9. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Uff...udało się skończyć event dzisiaj - jutro z całkowicie zapełnionego czasowo dnia byłoby to niemożliwe. Mara stoi na wybiegu i czeka na wyklucie.

10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jak pisałam event ukończyłam wczoraj, gdyby nie moi Wspaniali Sąsiedzi oraz Znajomi i Nieznajomi którzy
    podrzucali fiolki i flakoniki - pięknie Wszystkim Dziękuję:inlove:
    jesteście niezastąpieni - to bym jeszcze się z nim męczyła.
    Wystawiłam zdobyte tajemniczości i jak zwykle wielkie dno i hektar mułu.
    Na pocieszenie wyrósł mi chociaż jeden Orzesznik.
    Gratulacje dla posiadaczy Mary a pozostałym jej zdobycia życzę.

11. jacekf

jacekf Komandor forum

wlasnie zdobylem pnacze.....:D szkoda tylko ze nie zdobede mary :cry: bo robilem ten event troszke z przerwami , tak z doskoku.....:p dla mnie ten event konczy sie juz dzisiaj wieczorem bo czeka praca...........:cry:

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Po pnączu idzie zdecydowanie szybciej, może dasz radę.:)

13. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

ufff event ukończony pnącze pracuje,mara się wykluwa teraz pora uzupełnić produkty w stodole bo pustkę widać:)

14. jacekf

jacekf Komandor forum

wlasnie sobie policzylem z kartka i dlugopisem .....;):p i wyszlo mi tak , ze skoncze ok. 01,00 w nocy a mara bedzie moja.....:inlove:

toche to porabane bo ide rano na dyzur i bede zmeczony jak kon po wielkiej pardubickiej......:p:wuerg: ale warto raz sie nie wyspac.

15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

a mnie się z tajemniczości wykluły kawie :D

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zacytuję sama siebie :D ..brakło mi 100 roślin do końca ...jak pisałam użyłam SN i SP aby nadgonić te dni gdy miałam zamiar eventu nie robić :pxDxD,,no za 4 godziny koniec (łącznie z marą)
    Przy okazji dziękuję sąsiadom , najpierw pisałam nie posyłać wypadalców a potem "ratujcie "!!!!
    Powodzenia dla tych co "walczą" i gratki dla "skończonych" :)

17. czechu79

czechu79 Generał forum

Po przemyśleniach i zastanowieniach co tu źle zrobiłem i naprawieniu swoich błędów wyrywam pnącze z jajemxDxDxD

18. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Zdążę lub nie. Pnącze odpalone, a za marą tęsknota coraz większa. Nie poddam się, chociaż z fiolkami ciężko. Gratulacje dla odpoczywających, wsparcie dla towarzyszy walczących o zakończenie eventu.

19. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Gratuluję szczęścia :inlove:no i czekam kiedy do mnie zawitają :cry:niestety tylko rudzik,no widocznie mam mniej szczęścia>:(

Ostatnie edytowanie: 9 października 2018
    oset53, magdusia668 oraz ziutek7770 lubią to.
  20. GeethaPL

GeethaPL Czeladnik forum

tak Was czytam z lekką nutą zazdrości i zastanawiam się co robię źle :( jestem w połowie bo ciągle mam za mało pustych fiolek, nie wiem, czemu mi tak mało wypada...

oset53 i magdusia668 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.