Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Bardzo ciekawy ewencik i po raz kolejny potwierdza sie opinia,czytac poradnik i poczekac na start i forum,ja juz robie kosmetyke i zarobkowujeo_O.Wskoczylem w kalendarz i zauwazylem 2 lub 3 wspomagajace ewenty w tym m-cu,a jak to wygladao_O

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Spokojnie dociągniesz do mary:) bo po 16-stu zaliczonych stolikach to już właściwie tak jakbyś miała marę :inlove:.. Nie czaruje sprawdziłam na własnej żywej tance farmerskiej....:cry::cry::cry:Tak że i ja mam pnącze i jajo mary.....:inlove::inlove:
    Dacie rade bo jak nie My to Kto..trzymam kciuki... Brawo Ja:p:p Brawo Wy :p:p

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)no brawo brawo :Dmi brakuje jeszcze 9tys badyla :pi fiolek pustych 311 :wuerg:

4. marocco

marocco Stały bywalec

Witam :) pisać sówki bo moi sąsiedzi eventów nie robią i szkoda żeby dobro się marnowało xD a w temacie jeszcze jeden zasiew, na noc zagrody i jutro mara będzie moja :inlove:

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to koniec, jajo mary już na wybiegu:

6. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Yupi Yupi i ja skonczylam wlsanie jajeczko leci na pole dojrzewac .... powodzenia wszystkim robiącym ... po pnaczu bedzie juz z goreczki :p

7. czechu79

czechu79 Generał forum

No to gratulacje dla sąsiadki bo ja to w czarnej dziurze jestemxDxD

8. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Skończyłam i ja :) jajo na wybiegu :) Kciuki za wszystkich bardzo mocne

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Wreszcie skończyłem sianie i Mara wylądowała u mnie na wybiegu. Event początkowo zapowiadający się na trudny po pierwszym zbiorze 20 godzinnych drze okazał się łatwy. Ja odkryłem podczas tego eventu maliny idealne a wypadajki. Dwie gałązki skracajace czas wzrostu innych roślin oraz napój milosny i proszek z mandragory skrocily mi czas wzrostu malin z 17:48 do 9:19 godz. A pozostały jeszcze dwa bonusy skracajace w szklarni. Wg mnie bardzo fajny event. Wpadło po trochu wszystkiego. No i kury, zwykle kury zaskoczyły pozytywnie. Rekord to 36 wypadajek że 125 zagrod a minimum to 20 sztuk. Teraz tym kurom trzeba królików poszukać :) Powodzenia dla walczących dalej i gratulacje dla tych osób, które już wypoczywają :)

10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

hej. powiedzcie mi ile potrzeba rosliny na caly event? tak mniej wiecej bo wiadomo kto co jaka droge wybierze? nie mamkiedy przesledzic forum ,ostatnio mniej czasu tu spedzam

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Na całość 19300 a do pnącza odpowiednio mniej

12. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

aa ato jeszcze 3 tys rosliny to jakos dam rade na calość , chyba ze mi braknie wypadajek bo pustych flakoników mam narazie 820

13. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Oczywiscie, ze damy .Teraz tylko eventowka i koniec.:)
    Sasiad juz tak nie placz. ;)Flakonow czy fiolek brak?:)

14. czechu79

czechu79 Generał forum

Mnie to wszystkiego brakujexDxD fiolki to kasztanem trzepnę ;)

Się tak motam z tym wydarzeniem że nie zauważam transformacji w Stanisławę xDxD:cry::cry::cry:xDxDxDxD

15. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

to dobrze że Stasi nie odpisujesz z czecha ;)xD
    raport -jak dojdą kury tzn będą już do zbioru to chyba skończę :sleepy:

16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony mara zdobyta .Bez żadnych bonusów ,bez BB,tylko trochę SN na rozsiew roślin.

17. czechu79

czechu79 Generał forum

Kogut w temacie dochodzenia kur (czyt.do zbioru) to Ty masz największą wiedzę xDxD
    Ja to dopiero połowę zrobiłem pnącze to wyrwę ale z tym jajem....:p

18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

jajo stoi i dojrzewa to teraz fotelik bujany i luzik :p powodzonka tym , którzy jeszcze walczą :D

19. magdalena

magdalena Weteran forum

Hej.

Ja też skończyłam całość dopiero teraz, bo od rana nie miałam czasu.
    Nawozy rozsiane tylko przy pierwszym rozsiewie.
    Jedno pole kury, drugie jabłonie XXL, trzecie ewentówka.
    Na noc ewentówka z jaśkiem cytryna.
    Potem dosiałam ewentówkę na 3 polach.
    Ewentówkę poganiałam kupą (a kto bogatej zabroni).
    Alchemika nie używałam.

Powodzenia walczącym, a tym, co skończyli gratulacje.
    Przodownicy wymiotli na początku jak zawsze - wrrrr.

Ewent więcej niż spoko jak się ma pełną spiżarnię.
    Nagrody bardzo dobre.
    BP gratulacje.

20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

3 stoliki dopiero, jakoś tak wyszło dzisiaj kulawo. I na noc eventówkę na super polach wysiałam, żeby trochę podgonić sprawę.
    Dopiero dzisiaj dostałam dodatkową monetę do wypieków. Ale dobre i to :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.