Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jakiś czas temu wprowadzono na koło fortuny dodatkowe +1 między innymi na zysk z warsztatów lub +1 z drzew. Więc pewnie wylosowałaś +1 z warsztatów.

Kiedyś było tylko na +1 z pól ale teraz są aż 3 warianty do wygrania

2. tabeh

tabeh Zaawansowany

wygrałam: "bonus na plony +1"
    dla mnie to oczywieste
    ze plony TO z PÓL

ewanta, krasnoludek10 oraz oset53 lubią to.
  3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam ze słońcem.
    U mnie jak zawsze z tajemniczości pomarańczowe nietoperze i bizony a z drzewka brzoza.
    Dzisiaj nie dopisało mi przeklętej monety którą dostałam ze skrzynki ale nawet nie chce
    mi się pisać do PT. W żółwim tempie ale do przodu, pnącze pewnie będzie.
    Pewnie coś kombinują z grą bo często u mnie kwiatek się kręci.
    Pozdrawiam Wszystkich cieplutko.

4. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Pnacze juz dziala ale coraz wieksze mam wątpliwosci ze uda mi sie skonczyc ten event :(

Edit: nie wiedzialam ze od 9 stolika mozna wybrac stolik bez specyfikow z mlyna :) czyli yupi yupi powinnam dzis skonczyc :) :) :) :)

Ostatnie edytowanie: 7 października 2018
  5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale dlaczego? Masz jeszcze tyle dni :)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratuluję sąsiadko:) Chociaż Tobie się uda, bo brakuje mi około 12 tys. berberysu i w okolicach 500-600 fiolek i flakonów. Jeszcze to wredne koło nie chce dać żadnego bonusu na plony z pól:mad: Przyznawać się - kto mi popsuł kołoxD ???

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Na kole fortuny jest zielony klawisz Wygrane nagrody. Tam sprawdź.

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witam też kiedyś tak miałam w mieście pokazuje że na plony w kole ,ale wytlumaczono mi ze tam pisze skrót .I w młynie w mieście w wygranych nagrodach powinni poprawić bo wprowadza graczy w błąd . Co prawidłowo wykręciłeś jest na farmie w herbie i tu pewnie pisze że na budynki .

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ja na kole to już nie pamiętam kiedy widziałam bonusy do zasiewów....Też ktoś się podkradł i zabrał je z koła..:cry::cry::cry::cry:Zrobisz tyle się da , nie mogłeś siać eventówki to trzeba było tak ułożyć sobie farmę cobyś zbierał flakoniki..oj sąsiad, sąsiad , chyba trzeba będzie Cię podszkolić:p

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No przecież dopiero co wdrażam się w łączenie studiów z grą:pxD

11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

heh edytowalam post myslalam ze wszedzie sa potrzebne specyfiki z mlyna i jakos tak wydalo mi sie tego duzo a tu niespodzianka nie trzeba wszedzie krecic tych przysmakow wiec wybralam sobie te patery ... i w sumie zostalo mi nazbierac badyla na ostatnie stoly :) takze moze dzis sie uda skonczyc ...ale oczywiscie wczesniej tego nie sprawdzilam i machnelam se zielonymi kropelkami ehhhh :p

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Minęła 14, mamy półmetek, a ja ciągle w polu oram.;)xD
    Tak to u mnie wygląda:

Zdążę, nie zdążę, zdążę ....;)xD

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pnącze zdobyte :) Więc może i na marę się uzbiera.

Jakoś szybka ta końcówka. Niecałe 500 roślinek i koniec. Mimo początkowej niechęci,przyjemny evencik.

14. ewanta

ewanta Komandor forum

biesiaduję przy 7 stoliku - brak badyla mnie tu zatrzymał - wypadajki o dziwo prawie w komplecie:)
    jeszcze 6 zasiewów i będzie koniec. sieje tylko na dwóch łąkach - na leśnej misz-masz zagrodowo-drzewno -fabrykowy.
    pohandlowałam trochę na targu i ... nieopatrznie sprzedałam wszystkie kaczki a tu 80 sztuk potrzebne. może uda się dohodować a jak nie to kupię za ciężko zarobione sianogroszexD

15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Melduję posłusznie, że zmora wreszcie jest. xD

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze zdobyte-odpalam rano. Brakuje 60 badyla ale za 2 godziny zbieram

17. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Mozolnie,ale idę do przodu. Walczę o ilość fiolek, flakoniki na szczęście na bieżąco.Marzenie-przekroczyć dzisiaj 7-my.Miłej niedzieli.

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Oazy są dobre na wypadajki.Przyznaję że porządnie nimi podgoniłam.

19. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Zgadza sie. U mnie prawie komplet flakonikow (dzieki klonowaniu ) i dzis koncze stolik 16 wiec pnacze bedzie. Do 24 tez pewnie dociagne :)

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Podpisuję się pod obiema wypowiedziami. Event kosztował mnie jeden pełny wsad do oazy. Pasza moja - kręcona w turbomłynie 160/ m-c
    Bez tego trwałoby sporo dłużej, ale połaszczyłam się na farmarki .:pxD To było takie trzy w jednym. xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.