Opinie Wypieki otchłani

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 3 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karen139

Karen139 Baron forum

Pustych flakoników 160.
    Pustych fiolek 26, ale kasztanek przygotowany czeka na odpowiedni moment.

Czy leci z nami jeszcze pilot???????xDxDxD

2. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Podobno u Niemców świętowali i teraz muszą dojść do siebie. Zrozumcie :)

Z kurników wypadło mi 8 na 40. Dobry wynik

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A szkoda.:)
    Bo hydraulik ma ranną zmianę.;)
    Jutro przyjdzie do roboty i poprawi kurek.
    Naklejkę już mam.:)

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

puscilem oczko...;)
    przed zbiorami lepiej strone odswiezyc;)

5. eweliaB07

eweliaB07 Aktywny autor

U mnie fiolek jak na lekarstwo. Jak tak dalej pójdzie to mogę pomarzyć o ukończeniu. Co Wy macie za kasztanka? o co z nim chodzi i skąd go macie?

6. ewanta

ewanta Komandor forum

nie zawracaj sobie tym głowy - dawno temu było do zdobycia pnącze popularnie zwane kasztankiem które zwiększa efektywność super nawozu i zasiane a wcześniej odpowiednio uszlachetnione w szklarni rośliny rosną 1 sekundę. to tylko starsi stażem gracze posiadają takie cudo:))

udało się wylosować +200% do stodoły na 12 h. chyba nastawię budzik w nocy ale czy go usłyszę to inna sprawaxD
    za 30 zbiór - zobaczymy co z tym kurkiem /ale to chyba nie Ten "złoty Kurek"?/

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Mamy. Pnącze z dawnego eventu. Prze 6 godzin poprawia dzialanie supernawozu. Bierzemy roślinę- uszlachetniamy pod kątem SN, odpalamy kasztanka, białą niewinność, kerstol i siejemy na superpolach (ja mam cebulę). Rośnie 1 sekundę i z każdego pola wypadajka. Mając kombajn w 5 minut możesz natrzaskać parę setek. Tyle, że SN idzie

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No chyba że mu się lewo i prawym pomyli i całkiem nam flakoniki zakręcixD:cry:
    Marnie to widzę, badyla od metra dropów też, a tu tylko kap, kap.

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja mam do tej pory 27 fiolek z 2 zasiewów na farmie i 70 flakonów z łąki i polany.
    Trzeba będzie przekupić tego hydraulika ;)

10. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie 73 flakoniki i 47 fiolki - wszystkie puste!?!?!? hydraulik wypił zawartość? xD

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale jest alternatywa i to nawet lepsza.
    Od 145 poziomu jest krokus, którego szklarniowe ulepszenia, znakomicie zastępują kasztanka.
    W dodatku nie ma żadnych ograniczeń czasowych, można stosować w dowolnej chwili.

12. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Dzieki Rysiu za dobra rade, na Ciebie zawsze mozna liczyc.. Jeszcze tylko 39 poziomow :D

13. miszcz111

miszcz111 Czeladnik forum

Właśnie zebrałem ewentówkę. Całe trzy łąki na małych. Wyleciało 29 fiolek. Szału nie ma. Przy tym czasie roślinki i teoretycznym zapotrzebowaniu liczyłem na ok 45. Razem mam 59 fiolek i 110 flakonów z trzech łąk drzew 20h.

Andrzej_Kubata21, oset53 oraz ewanta lubią to.
  14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Z 500 pól eventówki wypadło 25 sztuk. Żart BP

15. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

U mnie z 500 pól 40 sztuk. Szaleństwo ;)

16. ewanta

ewanta Komandor forum

ja zebrałam dwie łąki eventówki na super polach a po bokach małe pola - przybyło.... tam tam tam....33 fiolki.

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

40 super pol eventowki..16 sztuk,,,,bywalo o wiele lepiej...

18. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Właśnie się zastanawiam czy zaczynać event bo mnie też z trzech pól dzew 20 godzinnych wypadło 118 fiolek :(( to nie ma szans żeby skończyć event bo tu kasztanek nie zadziała,zobaczę jutro bo zostawiłam do rana i zdecyduję jutro co dalej.Jest informacja że jutro mają odkręcić kurek to zobaczymy czym nas uraczą.

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Piękny wynik xD

20. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Cos drgnelo z flakonikami.. z pieciu chomikow i trzech rudzikow- komplecik. Obiecuje nie wydam na glupoty :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.