Opinie Wypełnianie skarpet

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Mi po porannym zbiorze zabrakło 11 pudełek. Nie ma wyjścia, będę musiała w pracy dynie zebrać :) Gdzieś się przykitram, bo szkoda odpuścić

2. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ja mam prawie 500+ pudełek :D chętnie wymienię na bombeczki :D skończyłam chyba w niedzielę, albo wczoraj rano (nie pamiętam) ale też jakoś na luzie, bez spiny, zobaczymy jaki będzie event wigilijny - ładny prezent na początek dają - wymienić w spółdzielni 10 błyszczącego kwiatka na 25 sztuk chyba :D

jak się nie da na kompie, to do toalety z telefonem i wszystko zbierzesz :D

3. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Nie zwróciłam uwagi, rzeczywiście :) Miłego dnia życzę :)

4. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Witam.
    Skończyłam na spokojnie z pudełkami na plusie

5. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Zastanawia mnie tylko jakie ilości tego połyskującego kwiecia trzeba będzie wychodować w kolejnym evencie, skoro w prezencie dają 425 szt w misji xD coś czuję, że łatwo nie będzie, a poradnik zwany FAQ będzie jutro dopiero

6. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Wow jaki piękny błękit. U mnie tylko 4 niebieskie, 1 zielony a reszta czyli 7 pudełek to wściekła czerwień:) ewent właśnie skończyłam. Głownie dzięki imprezówkom bo wpadł bonus na plony +200 więc zwierzaki też zrobiłam. Pnącze odpalone się wije zobaczymy co z niego będzie.

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

10 :) Dobrze,że nie poszalałam z kasztankiem,bo mam teraz +560 :D Czekam na cd eventu i na ten upragniony kwiatek ;)

8. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

A event zrobiony w połowie...6 pudełek na 12...No cóż..dla osób które pracuje po 12 h prawie codziennie to ciężko z sianiem :) ale co zdobyłam to moje ;)

Skibka i kaska860 lubią to.
  9. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

chciałam wszystkim tym którzy wczoraj poratowali mnie pudłami bardzo podziękować, event skończony
    wielki całus :inlove:

bari06 i olgs3 lubią to.
  10. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

no udalo sie skonczylam skarpety ale dokupilam koszyki

11. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

O jakie śliczne niebieskie. Moje są żółte z czerwoną kokardką. Złośliwie, żeby i, się wszystko pomyliło. :)

12. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

no u mnie niestety do skończenia brakuje 2 pudełek i 212 wypadajek :cry: może jeszcze chociaż na 1 pudełko uda się nazbierać (jestem pełna nadziei);)

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Posiej parę razy marchew, pszenicę czy inne siano to powinno się udać:music:jeszcze zdążysz:) A ja już nie pamiętam kiedy skończyłam event i mam 600+ wypadajek;)

maja027 lubi to.
  14. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

a ja zawaliłam na finiszu >:( ostatniego prezentu nie zrobię... 75 wypadajek brakuje, goździki tylko na jednej łące będą za 50 minut, na pozostałych krótkorosnące, więc nie ma szans żeby wypadło. No, ale wina wieczornego gapiostwa, więc się nie czepiam nikogo poza sobą -.-

15. sun82

sun82 Stary wyjadacz

28 wypadajek brakuje...buuu, na polu krótkorosnące i papryka..

anika1k lubi to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mam nadzieję, że kolejny evet będzie równie lajtowy jak obecny:) Do orki na ugorze mogę wrócić po nowym roku:music:

17. niki1990

niki1990 Komandor forum

stan wypadajek 421 na plusie.

18. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

i ja też nie zrobię eventu mam 74 pudełek ehhh

19. nowakowski.andrzej66

nowakowski.andrzej66 Forumowy żółtodziób

Witam, a ja się sfrajerowałem (złe obliczenie) i roślinki do zbioru o 14:06. Pnącza nie ma, brakowało 15 sztuk. Gratulacje dla tych, co im się udało, a ja siadam do nauki (obliczenia na zegarze).

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.