Opinie Wypełnianie skarpet

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. magdabo

magdabo Zaawansowany

Ja tez właśnie skończyłam prezenciki.czekaja pnacze odpalone i na razie odpoczywamy przynajmniej tutaj bo w domku przed swietami to wiadomo jak jest

bogusiania i Renia1920 lubią to.
  2. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Ja tez za chwilke skoncze..
    A co do swiatecznych porzadkow to sie zastanawiam jak niektorzy pisza- tyle sprzatania ojejejejku, nie ma czasu na nic.
    To co Wy robicie caly rok, ze taki syf macie, ze Wam tydzien na sprzatanie trzeba xD
    A pieczenie ciasteczek, lepienie pierogow i inne takie to przeciez sama przyjemnosc- malo tego fajny czas, zeby z rodzinka razem spedzic- z dzieciakami glownie czy wnukami. Spokojnie Swieta sie odbeda tak czy siak- nawet jak czegos nie zdazy sie zrobic...nie moge uwierzyc, ze niektorzy jak do kary boskiej do Swiat podchodza- przeciez radosc ma byc z tego a nie :wuerg:.
    Korzystajcie z tego milego czasu- nawet tu na farmie- to czas odpoczynku przeca jest :inlove:

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Event dzisiaj rano skończony,pnącze odpalone :) Powodzenia Tym co jeszcze zbierają pudła :)

bogusiania i olgs3 lubią to.
  4. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

rolinka jest ale pudeł brak :( sąsiedzi coś nie dopisują :( jeśli ktoś może podarować pudło to poproszę bo inaczej eventu nie skończę a szkoda :cry:u

Renia1920 lubi to.
  5. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Z drzewek wyskoczyły dwa modrzewie, trzy wierzby płaczące, brzoza, i jakieś starocie, a żyrafy zeżarły tygrysy, ostatnia sztuka przebrała się za małpy pomarańczowe, ehhhh

tigre lubi to.
  6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Z TS dostałam sam badziew,który wylądował w pasku. Myślałam,że chociaż dostanę 1 żyrafę,a tu lipa. Tak samo z drzewkami :(

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

no cóż wiem coś o tym. z drzewek to wyjątkowo obrodziły sekwoje, a te trzy nieszczęsne zagrody to sprawdzę jutro rano bo wystawie je na noc. generalnie chyba wszyscy badziewie dostają

Dybilas4, Renia1920 oraz leloszek373 lubią to.
  8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. u mnie normalnie szok żyrafy i krokodyl i pandy a z drzewek modrzew i brzoza reszta pasek. da się żyć. pnącze działa a na lenia wszystko obsadziłem drzewkami i zagrody. koniec siania /do następnego/. powodzenia dla walczących

9. ciurka6

ciurka6 Stary wyjadacz

U mnie event zakończony już wczoraj, Tsy rozpakowane - a tu znowu klops. Z drzewek jedna płacząca - cóż badziew w pasku też się przydaje.Trzymam kciuki
    za wszystkich zbieraczy kartonów;).

10. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

nie martw się nie jesteś sam u mnie tez brak pudeł trzymam kciuki prezenty już wszystkie dałam

11. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja też rano ukończyłam :) drzewa posadzone , a zapomniałam o zdobytych TS z nagród :cry: to rano posadzę. xD
    Powodzenia w zbieraniu pudełek graczom, którzy jeszcze męczą ewent :).

Renia1920 lubi to.
  12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ts godna uwagi brzoza reszte mam po kilkanascie sztuk

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeśli masz braki to wiesz do kogo napisać . xD

Renia1920 i olgs3 lubią to.
  14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ale guano z TS wyszło ,z drzewek to nawet nie pamiętam..a z zagród , miałam ich razem z eventowymi 11szt potencjalnych żyraf..wyszło mydło i powidło.. :wuerg:1 szt pomarańczowe tukany .jeden róż pandy reszta to żółte warsztaty ,masełka pałeczek i dywanów...xDxD
    Ja tak szczodrze obdarowałam te zwierzaki a one wystrychnęły mnie na dudka...:wuerg: się fochne i nie szukam już błyszczka..xDxDxD

15. xBabciaEwa

Spokojnie Emi , nie fochaj , żyrafa czeka na wysyłkę nakarmiona , reszta też się znajdzie . xD

Renia1920, empatyczna oraz olgs3 lubią to.
  16. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

brakujace drzewko bedzie w misji wigillia dziekuje wiem

Renia1920 i xBabciaEwa lubią to.
  17. empatyczna

Pamiętam..ale wiesz choć jedna by zawitała,,to nie jakby moja farma nie istniała gdyby nie Ty i Grecia:inlove: :inlove:to krokodyli dalej by nie było...
    Z drzewami nie jest tak najgorzej na farmie..ale o baha coż szerokim łukiem ale to na pewno przez ten błyszczek:oops::oops::oops::p:p..nie ma to tamto..
    Chciiałam też nadmienić że zrobiony co by nie było że ten tego nie ten temat czy jakoś tak..

Renia1920, olgs3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. xBabciaEwa

Też tak miałam przez jakiś okres - o nowości . Myślę , że u Ciebie też przyjdą lepsze czasy , głowa do góry . xD

Renia1920 i olgs3 lubią to.
  19. empatyczna

Przez jakiś okres hm u mnie ten okres trwa od 7- lat... :cry::wuerg:xDxDz przerwami bo z przerwami ale już siedem lat skończyłam..ale ja już leciwa jestem o jejciu...xDxDxDxD

miss_ines, Renia1920 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. xBabciaEwa

No weteran można rzec , ale nie martw się - masz mnie . xD

miss_ines, Renia1920 oraz olgs3 lubią to.