Opinie Wypełnianie skarpet

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie jeszcze 4 prezenty:D,,ale na 2 mam tulipanów:),,kasztan do odpalenia za 6h,pewnie użyjęxD

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Masz rację , do wszystkich ciacha przyjdą i dostarczą piękne błyszczące kwiaty .xD

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja też chcę,,ja też chcę,,bardziej ciacho;)niż błyszczące

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Na noc posiej sobie goździki, albo coś równie długo rosnącego, a w dzień to co Ci czasowo odpowiada. Jak pracujesz, to też w tym czasie jakąś roślinę 10-12 godz z wodą, to zbierzesz po powrocie i też pudełka będą :)

5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Dziś z rana całkiem ładnie pudełeczka poleciały, tulipany w całości więc jestem dobrej myśli:D Zostało zapakować 3 prezenty.

6. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Jak będę siać inne niż eventowe rośliny to z kolei zabraknie mi roślin :p poza tym miałam zasiane róże i dostałam tyle samo co za pole eventówki

bogusiania lubi to.
  7. magdabo

magdabo Zaawansowany

hej gratuluje u mnie tak samo eventowke od wczoraj mam juz cala wiec teraz gozdziki bez pospieszaczy i na luzie bedzie skonczone

aankaa_66 lubi to.
  8. hp25

hp25 Forum Pro

Mi brakuje 96 pudełek, więc albo dzisiaj albo jutro po pracy z długorosnących wypadną brakujące. Event fajny, prosty no i całkiem niezłe nagrody.
    Pozwodzenia wszystkim walczącym oraz gratulacje tym co skończyli.

bogusiania i Dybilas4 lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Róże są średnie, za krótko rosną.
    Chyba że szlachetne róże na super polach, z super kupką oraz kerststolem i białą w slotach oczywiście. Po 36 minutach u mnie wynik 100/100, czyli z każdego pola wypadajka, powtórzyłam trzykrotnie w ramach eksperymentu, bo eventu nie robię.
    Owszem, trzeba do tego super kupki... ale za to szybko i sprawnie dostaje się dokładnie tyle wypadajek, ile potrzeba. Swoją drogą SN na wyprzedaży i tak tańszy od wypadajek na sztuki ;)

Aha, oczywiście w większości eventów lepsze od róż są goździki w takiej samej konfiguracji - róże nie zawsze dają 100 na 100.

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie tak zachowuje się kalarepka,,oczywiście z tymi samymi dopalaczami,,no i z kasztankiem,,,ech kiedy będzie gotowy:cry:

edit jeszcze 6h

gosiagosia60 i olgs3 lubią to.
  11. mieczu

mieczu Baron forum

uff, właśnie zapakowałem wszystkie prezenty, no to pora na święta ;)

12. niki1990

niki1990 Komandor forum

jeszcze 207 pudełek. sądzę, że na luziku się jutro skończy

0olimpia0, aleksandra oraz olgs3 lubią to.
  13. martunia1992

martunia1992 Zaawansowany

a ja mam jeszcze 4 prezenty do zapakowania :) wiec na pewno nie zdąże gdyś wpadajki mnie nie lubią:)

olgs3 i empatyczna lubią to.
  14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie poddawaj sie posiej gozdziki lub inne dlugorosnace czasu troche jest dasz rade

gosiagosia60 i empatyczna lubią to.
  15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję tym, którzy już skończyli i trzymam kciuki za tych, którzy jeszcze walczą.
    Skończone :) Od jutra przygotowania do świąt ;)

16. 6elka4

6elka4 Baron forum

A gdzie można znaleźć błyszczący kwiat???xDxDxDxDEvent skończę jutro rano,na 1 prezent wypadajek zabrakło;)

17. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

powiedzcie mi jakich wzmacniaczy używacie żeby był lepszy efekt wypadajek ????
    i na jakich polach sadzicie ???
    Ja sadzę na tych najmniejszych efekt jest dobry z chutnejem jeśli chodzi o ilość zbiorów ale z wypadajkami tak sobie

18. olgs3

Ja mam odblokowane i postawione puchary na drzewie madrosci

19. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ok rozumiem tylko ja jeszcze do tego etapu mam daleko bo gram od ponad miesiąca :)
    jeśli chodzi o puchary to mam czempion żniw srebro 10% oraz mistrz hodowli platyna 8 %

20. olgs3

to ci daje tylko na lake na jakiej stoi na drzewie madrosci odblokuj to bedzie dawac na wszystkie laki wiadomo jak ktos dopiero zaczyna jnie jest latwo