Opinie Wypełnianie skarpet

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. duzy6666

duzy6666 Generał forum

oj a ja nie mam takiego krzaka:cry::cry:ale ostatnio z pnącza wypadło mi 25 szt:inlove: szok normalnie bo zawsze jedna no góra 2 żeby jeszcze tak farmarki chciały wypadaćxDno to może i te kryształowe wodospady byłyby już w komplecie;)na drzewie już oddanych gwiazdek 9995 szt ktoś kiedyś napisał że coś ponad 10 tysi potrzeba jeszcze trochę mam ale może za chwilę okaże się że będzie potrzeba na coś korzystniejszego niż zwiększenie ilości punków w SPa które mam już i tak na najwyższym poziomie;)a w temacie to za 45 min zbieram tulipany :p aaa poza tematem Karo widzę u Ciebie pomarańcze olbrzymie których brakuje mi do ukończenia misji;)

miss_ines lubi to.
  2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Witam wszystkich tulipanowo, Jeszcze 2 zasiewy eventówki i 480 kartonków i zacznę pakować prezenty. Na razie zasiałam goździki i imbir cytwarowy żeby było do wieczora i lecę pokupować ostatnie prezenty dla Mikołaja ( moje wnuczki jeszcze małe i wierzą w Św Mikołaja i oby jak najdłużej nie wyrastały z tego pięknego, zaczarowanego świata dzieciństwa). Życzę wszystkim ogromnego wysypu kartoników:)

3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no tak widzę to co chciałabym zobaczyć to nie mogą być olbrzymie bo one rosną przecież na wyspie a nie na farmie:p

miss_ines i basia_z_ lubią to.
  4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Jeden z najlepszych eventów. Takie wydarzenie bardzo lubię.

tigre lubi to.
  5. danusias23

danusias23 Książę forum

Hmmm u mnie też prezenty kolorowe, ale staram się wrzucić dla każdego zwierzaka co innego.... (chociaż trochę się gubię w tym bo pierwsze 4 prezenty pakowałam po jednym dla każdego i nie jestem pewna, co było w tych pierwszych). Jaka radość byłaby z otrzymania np z trzech cymbałek?? :music:

6. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Co event oczywiście to samo, roślin od pyty a kartonów brak, Znaczenie do wypadajek ma więcej PD z rośliny czy długość rośnięcia? Odniosłam wrażenie że PD skoro wszyscy się rzucają na różyczki, ale pole eventówki dało 14 kartonów, a pole róż 15 więc nie rozumiem filozofii i sieję eventówkę.

7. katbit

katbit Zaawansowany

A mi jak zwykle wypadajki lecą jak krew z nosa :cry:

aankaa_66 lubi to.
  8. termitek79

termitek79 Czeladnik forum

czy muszą być różne paczki? bo na przykład są rzeczy za paczkę które mi się bardziej przydadzą niż inne....

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone, z t-s ów godny uwagi 1 modrzew /nie miałam/, z kibelków pomarańczowe foki x 2 i pom. tkalnia dywanów. Oczywiście nie obyło się bez kasztanka, ale brak cierpliwości jest moją wadą. :)
    Pozdrawiam Wszystkich "skarpetowiczów"
    Termitek, mogą być jednakowe :)

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Za 15 minut u mnie wylecą pudła i będę miał 10 udekorowanych. Pozostaną tylko dwa czyli na spokojnie jutro powinien być koniec. Bez kasztanka i supernawozu.

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, już dawno tak świetnie się nie bawiłam czytając rozmowy na temat eventu. No i gdzie w końcu podział się ten błyszczący kwiatxDxDxD:oops:
    A w temacie badyl wysiany farma powróciła do normy teraz pozostało zbieranie kartonów. Powodzenia wszystkim walczącym.

12. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Przepraszam że pytam, ale wróciłam do gry po 4 latach i próbuję wszystkie zmiany jakoś ogarnąć. Co to za kasztan?
    Roślinki już mam komplet, ale pudełek prawie 1000 jeszcze, chyba nie dam rady...

13. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

To jest pnącze kasztankowe zdobyte podczas dozynek nie tych tegorocznych tylko chyba 2 lata temu. Po jego uruchomieniu rosliny uszlachetnione w szklarni (goździk, cebula, irys, itd.) po użyciu kerstolu i białej niewinności w slotach złotych, podlane supernawozem rosną na superpolach 1 sekundę

Do końca eventu pozostało zapakować 2 prezenty czyli jest dobrze. Dzisiaj wieczorem jeden jutro drugi i finito

miss_ines i julkalulka111 lubią to.
  14. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Dziękuję za odp. Super sprawa, ale niestety nie dla mnie :(
    Po przeliczeniu brakuje mi 800 pudełek, szykuje się walka o pudła

15. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Mam to samo, na noc sieję goździki i melony ale wypadajek brak, dopiero 4 prezenty zapakowane i stop

katbit lubi to.
  16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Pomimo tego że nie masz tego pnącza powinnaś uszlachetniać cebulę, goździki, róże. Wtedy te rośliny bez kasztanka z samym supernawozem, kerstolem i białą niewinnością rosną bardzo krótko. Goździk chyba 2 godziny i 50 minut

miss_ines i gosiagosia60 lubią to.
  17. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Bardzo dziękuję za podpowiedź, już się zabieram :)
    Zgarnę te pudła, żebym je miała Wam z pod choinek wyciągać ;)

18. Paulina_10

Paulina_10 Baron forum

Ja już nasiałam tyle tych tulipanów, ale co tego jak wypadajki lecą jakby chciały a nie mogły ;D

19. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Zatrzymały mnie pudełka,a kasztanek zamrożony:oops:.
    Ale do wieczora wylecą i będzie koniec:p.
    Pozdrawiam i powodzenia życzę!
    Ps.Szukam i szukam tego błyszczącego kwiatuszka i nijak znaleźć nie mogęxD;).

20. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

czy siejecie tulipany na małych polach/