Opinie Wypełnianie skarpet

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

ja też się ucieszyłam że ponad 400 xD a tu tylko 300 z bardzo małym haczykiem....
    na noc trzeba posiać coś długorosnącego.

duzy6666 i xBabciaEwa lubią to.
  2. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no teraz się przyjrzałam tym kwiatkom o_Omoże jak rozkwitną będą mniej szkaradne;)t.z. nie budzące skojarzeńxD

Pracuś57 lubi to.
  3. seba030189

seba030189 Forumowy żółtodziób

słabo to wyglada z wypadajkami,jesli nei zwiekszą lotu to 5 dni może nie starczyć,przy bonusie 100% z jednego pola 15wypadajek bez bonusu pewnie max 10 mam 5 pól wiec można załozyc ze na 4h bedzie to 45 x 5 zbiorów 225 x 5 dni = 1125 na 1620,kto zebral duzy pierwszy lot to może na styk bedzie miał mnie pewnie braknie z 200;x

4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

zasiej na noc rośliny długorosnące to zwiększy ilość wypadajek z rośliną eventową spokojnie w ciągu dnia zdążysz :)

5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Z wszystkich pól wyleciało u mnie 75 pudełek i mam już naklejkę :)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Naklejkę też mam 8)
    Teraz do 21:30 czekam na 2 zbiór.Poszalałam dzisiaj,niewyspana rano będę :cry:xD:cry:

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

u mnie 230 :(

8. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

roslinki 2000 ale wypadajek tylko 390

9. seba030189

seba030189 Forumowy żółtodziób

z drzewk co rosly po 20 godzin wypadlo mi 320:) nie wiem jak co poneiktórym ponad 400 wypada, z eventówki jakis dramat przed chwila zebralem z bahamy z pol 3 + 4 z normlanych 17 + 6 + 5 tylko 37 pudełek przy bonusach pd gdzie miały prawie 100pd.....

10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Bonus PD nie ma nic wspólnego z wypadajkami. Siej na małych polach

.Magda60. i duzy6666 lubią to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dwa prezenty Pingwinek dostał od babci , na więcej roślinki zabrakło , ale naklejka jest . xD Tulipany posiane i gitara , odpoczynek .

12. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

0 21.50 drugi zbiór z małych pól, wypadalców póki co , razem z misją, 445szt, czyli ponad 1/4, powinno być na luzie8)

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Mnie na drugi prezent zabraklo 2 sztuk tulipanow a na kole znowu jeden obok 200 procent do stodoly

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mnie też ominęło :( Nic to,czasu dużo na sianie :)

15. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie na dziś koniec siania wstążkowych tulipanów - kolejny wysiew jutro w godzinach porannych. Na koncie 847 pudełek, więc półmetek już za mną. :)
    Prezentów póki co nie tworzę, zrobię chyba wszystkie od razu, jak tylko uzbieram roślinę i wypadajaki. Nadal zastanawiam się jednak nad kolorem opakowań, bo na imprezowe wejściówki będę niestety pazerna, więc Pingwinka Pelagia otrzyma ode mnie 3 koniki na biegunach, Mama Misia - 3 szaliki, Wincenty Wiór - 3 pakiety książkowe, a Renifer Rudolf - 3 świnko-jeździki.xD :p
    Wcześniej miałam w planie wpakować każdy prezent w niebieskie pudełko z żółtą kokardą, ale teraz hmmmm... Trzeba będzie się jeszcze raz chyba nad tym zastanowić. :p

16. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no ja wlasnie zdewastowałem zmasakrowane kury hehehe, bylu niegrzeczne i misiaki je zezarly :D misiaki cenniejsze i później się kupi gesi :D

groch i zboze slodowe posiane, miechunka i mandarynki tez, misiow żeby nie uciekly pilnują drzewka morwy, orzech wloski mam

brakuje tylko gesi :D ale te będą upolowane przez misiowate :D

6elka4, SperanzaE oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Hej tam! :) Ja sieję tym razem na wszystkich polach poza Wodospadami. Tam ustawiłam tropikalną menażerię z hipciami i drzewka.
    Za niecałe 3 godziny czeka mnie drugi zbiór tulipanów, a potem pójdą goździki i opuncja.
    A wybrałam prezenty dające wejściówki na koła, PD i TPD. Kasę jak będzie trzeba to zawsze się jakoś uzbiera :)

tigre i gosiagosia60 lubią to.
  18. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

też czekam na drugi zbiór :sleepy:
    a właśnie się zastanawiałam czy na noc nie posiać coś na długo chociaż mam na razie 330 wypadajek:cry: to zaraz zacznie ich brakować :cry::cry::cry:- jak zawsze:(:cry::(

19. niki1990

niki1990 Komandor forum

ja sobie najpierw nasadzam, nazbieram pudełek, a potem będę kombinować

20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

A ja mam zasadnicze pytanie ..dlaczego ubyło mi kwiotków :cry::cry:a długo trzeba czekać na to by przybyło o wypadalcach nie wspomnę przez delikatność..?:oops:8)
    AAA racja pogubiłam się przecież mam już naklejkę a to kosztuje :p:p