wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 31 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Moguł forum

Witam!
    Mam pytanie.Na co dokładnie patrzeć przy sianiu roślin.Chodzi mi o wypadajki.
    Czy więcej wypadajek da mi roślina która ma najwyższe pd czy ta która najdłużej rośnie bo niestety to nie zawsze się pokrywa.Ostatnio po dodaniu wszystkich ulepszaczy i zebraniu itemów z wybiegu dla zwierzaków domowych z jednego pola miałam ponad 10000 pd ale nie była to roślina która najdłużej rośnie.Czy z tej najdłużej rosnącej miałabym więcej wypadajek pomimo mniejszego pd?Dla mnie to jest trochę nie zrozumiałe.Piszę ponieważ już kiedyś pojawił się ten wątek i ktoś napisał że patrzymy na czas roślin a mi się wydaje że ważniejsze jest pd.Jak to w końcu jest?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PD bezpośrednio nie ma żadnego znaczenia. Największe znaczenie ma podstawowy czas wzrostu roślin, im dłuższy tym szanse na większą ilość wypadajek są większe.

Warto też zajrzeć do poradników:
    Zdobyć odpowiednie uszlachetnienia lub użyć produktów z dzielnicy, które skrócą czas wzrostu co da więcej zbiorów a tym samym więcej wypadajek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wbgosia

wbgosia Moguł forum

nie dziękuje,w takim razie przerzucam się na czas roślin.;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.